|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Proszę o pomoc
Mam mały problem. Za kazdym razem kiedy wstaje rano ok godziny 6 bardzo mnie mdli gdy jade do szkoly autobusem rowniez mnie mdli nie wiem co moze byc tego przyczyną.Czasem nawet to to uczucie budzi mnie. Wykluczam ciąże.
W szkole gdy zjem male śniadanie automatycznie moje samopoczucie się pogarsza. Czasmi az bierze mnie na wymioty. Czy to moze byc od nieregularnych posiłków lub tabletek antykoncepcyjnych? Prosze o rozsądne odpowiedzi. Z góry dziękuje Wam za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o pomoc
Hej
![]() Jeśli masz nowe, bądź zaczęłaś dopiero przygodę z antykoncepcją to możliwe że te dolegliwości to od tabletek. Ale też nie wykluczone jest że masz jakieś zatrucie hmm? albo uczulenie na coś co zjadasz codziennie ![]() Ja takie dolegliwości miałam ale po stosowaniu bardzo silnego antybiotyku, wiem jak bardzo jest to nie przyjemne, więc jeśli zaczęłaś antykoncepcję niedawno to biegiem do lekarza niech ci wymieni tabl na jakieś inne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dziękuje Ci za podtrzymanie na duchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
spoko nie ma za co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:21.