|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
prośba taka jak zwykle
Może mi poradzicie jaki makijaż. Obecnie włosy mam krótkie jak na pierwszym zdjęciu, ale koloru jak na drugim. Oczy koloru brązowo-zielonego, blada cera, na policzkach przy nosie mam ciągle czerwone placószki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: prośba taka jak zwykle
hej
![]() Myślę, że kolorek Ci pasuje, ładnie w nim wyglądasz ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja bym pokusiła się o jakąś figlarną fryzurkę [coś takiego jak na fotografiach niżej - mniej więcej - zresztą wszystko zależy od ułożenia] - lub zapuściła włosy.
Kolor brąz.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dzięki serdeczne za odpowiedzi. Zapuszczać włosów to nie planuję w najbliższym czasie, bo z nimi dobrze i wszyscy naokoło mówią, że z krótszymi mi lepiej. Spróbuję zaszaleć z propozycjami na krótkie włosy. Na pierwszym zdjęciu - faktycznie rudość była (połączenie jakiegoś ciemniejszego koloru i położonego później blondu).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
[b] A mi sie zdecydowanie bardziej podobasz na drugim zdjeciu, tym w kapelusiku i dluzszych wlosach - wygladasz bardziej dziewczeco, romantycznie, natomiast na pierwszym zdjeciu zwyczajnie, styl sportowy. No nic, mi sie bardziej podobasz na tym drugim i zachecalabym cie do zapuszczenia wloskow!
![]() ![]() ![]() Polecalabym Ci tez bardziej ubrania wlasnie takie romantyczne, kobiece. Jakas sukienka z lekkim dekoltem... ![]() Sliczne rysy twarzy masz - mozesz je super wymodelowac. Wyrazne brwi, duze usta... ![]() Zalaczam pare fotek z propozyszyn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ekspertem to ja nie jestem, ale zgadzam się z Femme, że na drugim zdjęciu wyglądasz super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
stawiam na kobiecosć jak dziewczynki polecają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli mogę zasugerować jeszcze coś ,myślę że lepiej byłoby tobie w swobodnych ubrankach, ale nie na wyrost, z doswiadczenia wiem że sylwetka robi się potężniejsza w trykotówkach jakby, miałam ten problem bardzo długo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam sari ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
ojej chyba się spalę ze wstydu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
sarimatha napisał(a):
> ojej chyba się spalę ze wstydu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki to kolor z 2 zdjęcia femme? Bardzo mi się spodobał. Zapomniałam dodać, że noszę okulary z przyciemnonymi szkłami. I czy takie kolory jak wymieniła sarimatha będą widoczne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.