|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
KeRaStAsE PARIS
Witam Was dziewczyny
Chcialabym i prosilabym Was abyscie pomogly mi w doborze kosmetykow do wlosow Kerastase. Moje wlosy sa rozjasniane lecz nie rozjasniaczami tylko farbami b.jasny blond, (farbuje tylko odrosty nie calosc) wlosy troszke mi sie lamia i rozdwajaja na koncach. ich stan ogolny nie jest az taki zly ale chcialabym aby moje wlosy byly bardziej nawilzone i nie puszyly sie. Bardzo Was prosze, jezeli znacie te kosmetyki to postarajcie sie mi pomoc. Ja osobiscie zastanawialam sie nas cementem albo do wlosow suchych i zniszczonych....albo farbowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raz, dwa, trzy - BUM!
|
Dot.: KeRaStAsE PARIS
Ja uzywam Cementu termicznego z KERASTASE i koncentratu odbudowujacego z tej samej lini...jestem bardzo zadowolona...wloski sa znacznie wygladzone i lsniace
![]() wczesniej uzywalam zestawu OLEO RELAX jest to linia ujarzmiajaca niesforne i trudne do ulozenia wlosy...aczkolwiek bardziej polecam ciment ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.