|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() proszę o pomoc w metemorfozie-trudny przypadek?
Tylko dla odważnych - jak zobaczycie moje zdjęcie, to dowiecie się czemu :-(
Witam, dobrzy ludzie! Proszę o pomoc w wyborze fryzury, może zmianie koloru włosów, i o określenie jakim typem kolorystycznym jestem. Niedługo 30 na koncie, a ja nadal nie wiem jaka fryzurę powinnam mieć, jakie kolory do mnie pasują, no i w ogóle kiszka ![]() Załączone zdjęcia są bez okularów, ale NA SZCZęście nie mam zdjęcia w, a i tak chcę zmianic na kontakty kiedyś. Jest 1 z fleszem - makijaż ograniczony do Dermacolu pod oczy i na oczy ![]() Najbardziej nienawidzę w sobie mojego ogromniastego nochala i krzywej brody - a propos, ile znacie osób z krzywa brodą... ja pierdzielę, skąd mi się to wzięło??? Proszę się za bardzo nie przestraszać ![]() ![]() BARDZO WAŻNE: dziękuję za dobre rady, przepraszam, jeśli nie podziękuję od razu, ale neta mam u TŻ, i on na nim pracuje, więc czasem mogę się odezwać z opóźnieniem. 1. Jak się opalasz - raczej szybko i na brązowo, ale nie znosze siebie opalonej, więc przy śniadej cerze jestem bledziochem ![]() 2. Kolor oczu - raczej ciemne - wybaczcie znowu to raczej - zielone, z jasno-brązowymi plamkami, ciemnozielona obwódka; ciemna oprawa oczu 3. Piegi - prawie niewidoczne, trochę na nosie, ale za to pieprzyki ciemne 4. Cera - nie różowa, nie złotawa, nie porcelanowa; mam ogromny problem z określenie koloru cery, wybieram raczej średniej jasności podkłady beżowo-żółte. Rzadko się rumienię, więc nie wiem na jaki kolor ;-) 5. Naturalny kolor włosów - średni/ciemny brąz, przebłyski raczej złotawe, co mnie dziwi, bo zawsze myślałam, że jestem kolorystyczna Zima, a jak zaczęłam się analizować, to wyszło mi Lato-Zima, ale nie jestem pewna... 6. Kolor ust - blady, jasny, zgaszony popielaty róż 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Do analizy kolorystycznej: Preferuję ciemne i zimne kolory, choć czasem lubię coś jaśniejszego; wydaje mi się - ale może się mylę - że lepiej mi w zimnych barwach, nawet naprodukowałam się i wycięłam swoją główkę, a pod nią podłożyłam różne barwy, jeśli to się przyda to proszę dać znać, a jak ktoś chce żeby jej/jemu też coś takiego wyprodukować, to z miłą chęcią podpowiem, pokieruję, czy zrobię. Dziękuję ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2010-03-29 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: proszę o pomoc w metemorfozie-trudny przypadek?
tak się denerwowałam, że od razu błąd - pomoc w metAAAAmorfozie!
przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Oj laska laska
Nie doradzę Ci bo sama potrzebuję rad ale muszę napisać, ze wyglądasz baaardzo młodo i chyba przesadzasz z tym nosem i brodą ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
agulek124 - dziękuję bardzo za komplement
![]() hedda - śliczny kot w avatarze, mnie teraz właśnie molestuje o jedzonko Buzia Dachowiec ;-) Jak chcesz, to napisz tutaj co chciałabyś zmienić u siebie, może ktoś pomoże. Dziękuję bardzo za "młody wygląd" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Masz śliczne oczy i delikatną, dziewczęca buzię. I ja tam nic krzywego nie widzę
![]() Spróbuj makijażu w brązach, lekkich fioletach, beżach. Nie napisałaś, jakie okularki nosisz - ale jeśli jesteś dalekowidzem to powinnaś zrezygnować z kresek i ciemnych cieni i postawić na pastele i cienie lekko perłowe. Jesli jesteś krótkowidzem, to używaj ciemniejszych kolorów, możesz zaakcentowac dolną i górną powiekę kreską i lekko ją rozetrzeć. Dobrze dobrane oprawki dodają twarzy naprawde wiele uroku - sama nosiłam dość długo okulary, teraz też noszę, ale ze względu na super wrażliwe ślepia ![]() Zaryzykowałabym stwierdzenie, że jesteś Latem. Ale może niech potwierdzi ktoś bardziej kompetentny i obeznany z tematem. W każdym razie mam sporo opisów co do makijażu, kolorów i dodatków dla typów urody, więc jeśli byłabyś zainteresowana to służę.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
allmode - dziękuję, ch`ba
przepraszam za poprzedni post, kot się zainteresował klawiaturą ![]() allmode - dziekuję bardzo, chyba się zarumienię ![]() ![]() ![]() ![]() TŻ nie pracuje, nacioszek Interneta okupuje ;-) Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-01 o 14:16 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Koty przyczyniają się do znikania rzeczy i lubią leżeć na klawiaturze, kiedy akurat chcesz coś napisać - mój też to robi
![]() Musisz poeksperymentować z makijażem - ja widziałabym Cię w raczej w chłodnych, lekko rozmytych kolorach, bo uparcie twierdzę, że jesteś Latem ![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Ja Ciebie widzę w pasemkach blond ( jasne, ciemy blond i jasny brąz oraz pocieniowane z tyłu i pazurki z przodu, które sprawiają, że twarz jest bardziej symetryczna ), jeżeli malujesz się często i nie wyzywająco to dobrze byś wyglądała ( wg. mnie ;] ) z pudrem w kolorze neutralnym, podobnym do Twojego kolorytu cery, do tego lekki róż na policzkach ( ale żadne odcienie różowego, tylko np. puder o kilka tonów ciemniejszy od tego do twarzy ), czarny, wydłużający tusz do rzęs, ewentualnie troszeczkę ciemnobrązowej kredki na zewnętrznych kącikach oczu. A jeżeli chodzi o taki makijaż na np. "wieczorne wyjscia"
![]() To chyba tyle :P ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
malgoskalato - genialny pomysl na make-up!!!
![]() ![]() ![]() Co do koloru fryzury - miałam wszystkie odcienie tęczy ![]() Bardzo dziekuję once again ![]() Z zupełnie innej beczki: to Ty na avatarze? Śliczna jesteś... ![]() allmode - przepraszam za pominięcie ![]() Gorrrące pozdrowienia dla Twojego kotka, Buzia teraz leży na moich kolanach i mnie grzeje, grzejnik jeden ![]() Dziewczyny, dziekuję bardzo bardzo za zainteresowanie moim wątkiem ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-02-01 o 16:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
Cytat:
Jak najbardziej braz z jasniejszymi refleksami i fryzurka w stylu bob tylko ze bardziej wycieniowana ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-02-02 o 12:14 ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Bardzo sie ciesze, ze spodobala sie Tobie moja propozycja. interesuje sie wizazem i bardzo lubie doradzac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Najlepsza metoda to lusterko, cienie w róznych kolorkach i eksperymenty. Kot dziękuje za pozdrowienia - rzadko śpi na kolanach, bo waży ponad 7,5 kg i nogi drętwieją ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
kaska222 - wow, nareszcie wyglądam normalnie
![]() Moje doklejanki (tzn. wycinałam główkę i w fotoszopie dolepiałam siebie, ale jeszcze brak mi wprawy i czasem nerwów gdy gumka się zemsknie ;-) ) to nic przy Twojej ![]() Bardzo mi się podoba Wasz pomysł - Twój i malgoskilato - rozjaśnienie włosków delikatne, bo moje są dość ciemne i może "przytłaczają" twarz. Włosy lubię mieć długie -(wydawało mi sie, że to tak bardziej kobieco, i że łagodzi moją twarz), chociaż jak na takim starym programie dopasowac coś chciałam, to nawet nawet te krótsze, i TŻ nawet mówił, że o.k. ![]() ![]() A co sądzicie o grzywce? Czy mogłabym? Kiedyś miałam, ale włoski się przetłuszczają, więc zrezygnowałam, zresztą to była grzywka niezbyt dobrze obcięta - hoummejd ;-) (domowa robota) Nie przestraszcie sie teraz - ale się lepiej czuję dzięki Waszym radom, tzn. gdy wprowadzę je w czyn ;-), i chwała Wam za to - a więc: Aj lav ju!!! ![]() Cytat:
Według mnie, za tak dobre doradzenie tak dziwnemu przypadkowi jak ja, powinnaś dostać medal ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
![]()
az sie zawstydzilam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
allmode - dziękuję bardzo
![]() Co do kotka - kochanego ciałka nigdy za wiele ![]() ![]() ![]() a czego tu się wstydzić ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-02-01 o 16:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
nacioszek, ta propozycja jest świetna, chcę Cię widzieć w takiej fryzurce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
nikadomi - zgadzam się z Tobą, to dzięki naszym Wizażowym ekspertom, którym dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() ![]() P.s. masz ślicznego zwierzaczka w avatarze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.