![]() |
#1 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Plotkowy dla porzuconych - część II
Zapraszam do kontynuacji wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198719 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Pierwsza
![]() I pomyśleć ze od lipca tyle postów wyklepałyśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Bry girls (jestem pierwsza...no dobra, druga
![]() Witaj Rodolphe ![]() Kojarzę Cię z jakiegoś innego wątku i pamiętam, że bardzo mi się Twoja wypowiedź spodobała, bo miałam identyczne zdanie na dany temat, choć nie pamiętam czego to dotyczyło ![]() ![]() Jak tam noc, żadnych snów o Eksach _? ![]() EDIT: Kamil mamy remis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
ja sie tak nie bawie
![]() ![]() ![]() za nowy watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nina ja ostatnio spię jak zabita i o eks jesli mi sie sni to ja o tym zazwyczaj nie pamietam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
wiecie, ze w panelu uzytkownika obok watku jak sie kliknie w liczbe odpowiedzi pojawia sie statystyka kto ile napisal
![]() ![]() i zwyciestwo przypada..... Camili ![]() Camilla 815 _Jamaica 685 Izaluka 617 martinka_m 435brukselka 301Astra24. 283Veiovis 252sweetmelongirl 246_Magda 217julka ![]() leee ale sie balagan zrobil... a byla taka ladna tabelka, ale sie nie miesci. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Oooo czuje się zaszczycona
![]() ![]() Teraz widac jak się w pracy obijam, bo najwiecej postów chyba pisałam w godzinach pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Bry
![]() ![]() Ooo, mam 3 miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Za to w wątku rozstaniowym prym wiedzie (pod względem odpowiedzi) anitka12345
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
o a co tam u anitki
![]() a ja sie wlasnie strasznie zdenerwowalam na mojego psa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() poza tym dzis znowu zajecia ..... strasznie mnie nudza te studia, na sama mysl o zajeciach mnie mdli .... ech ![]() przynajmniej mam nadzieje ze koncowka dnia bedzie mila bo sie na piwko umowilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja po pracy mam trochę biegania po mieście, a mi sie nie chce
![]() ![]() ![]() martinko współczuje, ja oprócz I roku nie przypominam sobie, żebym miała zajęcia w piątki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
ja w zasadzie tez nigdy nie mialam za duzo zajec
![]() ![]() wlasnie gadalam z eksem, i mam takie dwa spostrzezenia po 1. bardzo sie zmienil, tzn. jest taki troche jak bylismy razem w dobrych momentach plus bardziej dojrzaly. Pod koniec zwiazku mialam wrazenie ze moje problemy za bardzo go nie obchodza, ze jakos to wszytko po nim splywa... teraz jest inaczej, widze ze to go obchodzi, stara sie. Znow pisze codziennie na gg, smski ... 2. mimo to nie robi to juz na mnie takiego wrazenia... ciagle mi go brakuje, ale po dzisiejszej rozmowie widze, ze nie ma we mnie juz takiej ekscytacji jaka byla nawet ten 1 mc temu ... to chyba znaczy ze jest jakas poprawa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Moze ma dzien dobroci dla zwierząt
![]() Ja bym mojemu eksowi słodko pierdzacemu powiedziała: zeby mnie w ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ehh...sytuacja kazdej z nas jest inna, jedne mają świetny kontakt z eks, inne wcale. Ja jednak ciągle uwżam, ze z tego kontaktu nic dobrego nie wychodzi, przynajmniej na tym etapie co jesteśmy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dziweczyny do tego wątku eksiów nie wpuszczamy!:P
I zdrówko za nasze mądrości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
no na pewno nie ulatwia zapominania i rozpoczecia nowego zycia... ale milo mi jest troche bo widze, ze cos dla niego znaczylam / znacze i ze on tez tak od razu nie zapomnial i nie poszedl dalej, udajac ze sie nie znamy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
BAN stały
|
to moze lepiej wszystkich facetow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie w grudniu minie już rok od rozstania. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Anitka jest zasłużoną zdobywczynią tego miejsca :P W końcu która z nas tak często rozstawała się ze swoim facetem jak nie ona?
A teraz mały bonus, wiadomość od pewnego pana: może powiem prosto z mostu... Nie miałabyś ochoty na seks? Na ogół kobiety myślą, że zanim z kimś pójdą do łóżka to powinny go bliżej poznać. Z perspektywy mężczyzny wiem, że nas najlepiej poznaje się właśnie w łóżku. W innym wypadku udajemy kogoś innego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale sie ciesze że już tyle ze soba jestesmy ![]() ![]() i jeszcze to II miejsce ![]() dzisiaj klasowa impreza. Wyliczyłam ze moge wypic 1 piwo, i wrócic do domu przed 2. Jutro rano jade do wrocka( o 8 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
No ja jestem daleko w tyle, ale coz
![]() Strasznie sie ciesze ze juz weekend, bo ten tydzien mnie dobil. No, ale nie ma letko, musze Dziady przeczytac na poniedzialek ;/ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Bry!
Zajęłam 12 miejsce... Ale patrząc na to, że tu jestem od października to i tak dobrze ![]() ![]() Dzień minął w sumie szybko, ale głowa booooli ... Na wszystko chęci brak ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
shewawspółczuje
![]() ![]() ja za to musze zrobic referat o obywatelstwie ![]() a wieczorem impreza ![]() pilna gdzie do wrocka najlepiej na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Ledwo co sie uzewnetrznilam to mi watek zamkneli
![]() Camilla dobre podejscie ![]() Jamaica no widzisz bylam torturowana ![]() Nina ![]() Martinko moj pies byl podobny, musialam go kusic kielbasa zeby wrocil do domu ![]() Iza wlasnie trzeba zamknac ten rodzial ![]() ![]() Veivois ![]() Shewa streszczenie przeczytaj ![]()
#27 | |
Zakorzenienie
|
martinko prawda jest taka, ze gdyby Twój eks miał teraz jakąś panne to by się Tobą tak nie interesował (takie jest moje zdanie). Ogólnie jestem w szoku, że nikogo sobie nie znalazł, bo faceci to tego typu istoty co nie potrafią być same i muszą mieć kogoś chociażby "przelotem"
Cytat:
![]() ![]() No nieźle się koleś zareklamował ![]() Odpisałaś mu coś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Streszczenie nie wchodzi w gre... raz tak zrobilam i teraz widnieje piekna 1 na czerwono z wejsciowki
![]() ![]() a Pana Tadeusza przeczytalam w 1 dzien ![]() Jamaica ja juz nie wiem co bede zdawac, ale napewno nie rozszerzony polski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
shewa w przyszłym roku zdajesz maturę?
A moze tak z historii? ![]() Co roku jak słysze o nowych maturach to dziękuję Bogu, że zdawałam starym systemem i ogólnie moja edukacja to było 8 lat podstawówki+4 lata LO ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Faceci to głupki, chodza na imprezy, całują sie z dziewczynami (by miec kogos przelotem, bo nie chca na stałe) a później maja to w dupie.pfuu Wiecie co, i kobiety też głupie są. Doszłam do takiego wniosku przed chwilą. Mam przyjaciołkę J. ona ma faceta 7lat starszego, zrywał z nią chyba z 5razy, wystawiał do wiatru, nie szanował itp. A ona uparta dalej wielkie love ![]() ![]() Widują sie codziennie, a ona odwraca się od znajomych(bo on ich nie lubi), imprezy z byłej klasy które zdarzają się naprawde sporadycznie- odpuszcza, bo przecież ma swojego P. Zaślepiona. Totalnie.Maksymalnie. Urwała kontak jakoś z ludzmi, gdyż P. jest do nich negatywnie nastawiony( do mnie też, choc w życiu ze mna nie rozmawiał) jest na 1 roku studiów(czas zabawy, zawierania znajomości), nei ma mowy żeby poszła GDZIEKOLWIEK na impreze bo przeciez jest P. On zapowiedział jej że za 3 lata chciałby miec dziecko, ma w tej chwili 26- prawie 27lat. Śmieszy mnie to, i drażni. Jak można byc takim ślepym. Nie raz już mówiłam jej że zasługuje na kogoś lepszego, niestety każda taka rozmowa konczy się kłutnią. ![]() Nie miesci mi się to w głowie, jako osobie trzeciej i patrzącej z dystansu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.