|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
łamagi :/
zaraz pewnie mnie ktos tu rozgromi ze zakladam nowy watek ale znalezc podobnego nie moglam.
pracuje na tipsach clear z ktorych wczesniej (kiedy uzywalam akrylu) bylam zadowolona. ale odkad uzywam zelu zaczely strasznie pekac. i to nie odrazu kiedy utwardze tylko np na drugi dzien. peka sam tips a zel zostaje nienaruszony. robia sie takie kreski pionowe, albo tips odchodzi tuz przy wolnym brzegu. jest to dla mnie dziwne bo mimo ze tips odpadnie to zel dalej sie trzyma i ze 2 dni sie nic z nim nie dzieje, dopiero pozniej sie kruszy (zdecydowanie jest za cienki). myslalam ze moze cos nie tak z linia stresu ale to chyba nie to bo probowalam roooznie. gdy robilam akryle nic takiego mi sie nie zdarzylo. bardzo prosze o pomoc. na te chwile wiem ze napewno kupie tipsy innej firmy, pomimo ze jak do tej pory z tych bylam zadowolona |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: łamagi :/
Żel bardziej kurczy sie niż akryl. dlatego jezeli przykleisz minimalnie zbyt małego tipsa, to pod akrylem nic sie z im nie stanie, a pod zelem po krótkim czasie peknie.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
to lepiej bedzie jak bede przyklejala wieksze tipsy?? czy lepiej wymienic? bo ja sie juz poplatalam strasznie :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Większe tipsy, tzn nie za małe. Większy tips możesz opracować po bokach, aby paznokieć wyglądał skuklej, a mniejszy tips prędzej czy óźniej da się we znaki, w taki czy inny sposób.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:06.