|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nasze Maratony Urody :)![]() ![]() 1. Na noc Seboradin(codziennie) 2. Peling z kawy parzonej 3. Maseczka oczyszcajaca z zielona glinka 4.Wax na wlosy 5.Guam na uda, brzuch, ramiona i biust. Mozemy takze pisac, ktory zabieg ![]() ![]() Zapraszam do dyskusji ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez beatka880509 Czas edycji: 2008-07-21 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Szara Eminencja
|
Dot.: Nasze Maratony Urody:)
Zapowiada się fajny wątek
![]() Stosuje wymiennie waxa albo nafte na włosy Na noc smaruje rzęsy i brwi olejkiem rycynowym I to chyba tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ciekawie się zapowiada
![]() Moje hmm zabiegi. Ok. 2 razy na tydzien peeling kawowy (kawa, sól, cynamon) Codziennie na noc balsam do ciała, Włosy myje codziennie więc zawsze na noc nakładam mieszanke z oleju rycynowego i kokosowego na końcówki, rano zmywam Jak sobie przypomne coś innego to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
2 razy w tygodniu peeling cukrowy na ciało, po kąpieli masło kawowe - skóra pachnie bosko przez następnych kilka godzin
![]() Co jakiś czas wax na włosy (niestety brak mi systematyczności) Czasem peeling stóp, po nim krem i skarpetki na parę godzin ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
OOO dobry pomysl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze Maratony Urody :)
O jak ja lubię takie wątki
![]() Dwa razy w tygodniu: -peeling (z avonu z serii dla młodzieży ten niebieski) -maseczka (albo z avonu peel off z planet spa albo błotna również z planet spa) -peeling do ciała (zielony ze spa,ale nie wiem jakiej firmy) -maseczka Wax(polecam) -kuracja Etiaxilem (pod pachy) (polecam ![]() Co do maseczek własnej 'roboty' nigdy nie robiłam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
piszecie duzo o peelingu z cukru, co on daje? tylko luszczy czy moze jaiks inny efekcik? siedze wlasnie z seboradinem na glowie - lubie ten smrodek, aha i parzy sie wlasnie moj skrzyp i pokrzywka- zapuszczam wlosy
![]() ciesze sie, ze spodobal Wam sie watek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypisujemy co robimy raz na dzień,tydzień,miesiąc.
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
A macie jakieś "przepisy" na maseczki wlasnej roboty?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Proszę -wystarczyło poszukać.
1.https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=115587 2.https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=raz+tydzie%F1 3.https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=raz+tydzie%F1
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
sporzadzam rozne mikstury na cialo, lecz nigny na twarz. moge ci polecic okladzik lub peeling z parzonej kawy- robie to pdczas peelinu ciala. skora bedzie delikatna i leciutko natluszczona, taki efekt oliwki na pupie niemowlaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.