|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
zamoczone cienie
pomocy, przed chwila podczas robienia makijazu na impreze totalnie zamoczyla mi sie paleta cienii (gwoli scislosci wpadla pod kran nie w inne miejsce
![]() czy jak sie ja porzadnie wysuszy bedzie ja mozna poniej bez przeszkod uzywac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: zamoczone cienie
Cytat:
![]() a tak ogólnie to współczuję tego niemiłego zdarzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dalam za nie 120 zlotych i dzisiaj uzylam ich po raz pierwszy ![]() ![]() ![]() dodatkowo odpadlo wieczko wiec moge zapomniec o noszeniu ich w torebce ![]() dlaczego to zawsze JA musze miec takiego pecha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż mi samej smutno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
ja miałam tak samo. kupiłam sobie cienie loreala kiedys i pozostawiłam na mojej szafce z kosmetykami. moj brat szukajac u mnie w szafce jakiegos tonika chapsnal te cienie bo mu sie opakowanie spodobalo i napis "l'oreal"
![]() ![]() ![]() ![]() sadze, ze nic sie z cieniami nie moglo wielkiego stac ![]() ![]() Po za tym jesli z cieniami loreala sie nic nie stalo to co ma sie stac z tymi za 120 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
myślę, że po wysuszeniu będzie wszystko ok. Jak w poście powyżej napisane ; można przeciez wiele cieni używać na mokro. Pewnie wyschna i będzie wszystko dobrze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
wywolana do tablicy donosze iz cienie Estee Lauder po zamoczeniu sie lepiej nakladaja noz przed
![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogole to nic sie im wielkiego nie stalo, ale przez pierwsza godzine po tym zdarzeniu nosilo mnie po calym mieszkaniu ![]() a wogole to jak to dobrze ze jestem jedynaczka:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.