|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Szukam współlokatorki/ pokoju w BYDGOSZCZY!
Szukam współlokatorki do pokoju dwuosobowego lub pokoju jednoosobowego w BYDGOSZCZY!
Interesują mnie głównie okolice UKW, ewentualnie 2,3 przystanki dalej tramwajem. Jestem osobą bezkonfliktową, otwartą, nie palę ![]() Liczę na Waszą pomoc, bo ciężko szuka się stancji w zupełnie obcym mieście.
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam współlokatorki/ pokoju w BYDGOSZCZY!
Polecam szukania pokoju-jedynki. W dwójce się zamęczysz, widzę po znajomych z roku (ja z Bydgoszczy), i po sobie. Mam jedynkę, i wiem, że w dwójce brak własnego kąta i przeszkadzają przyzwyczajenia obu stron. A takie szukanie przez internet - różnie może się skończyć. Przecież nie będziesz się znała z drugą dziewczyną...
![]() Na studiach u mnie dwie osoby na forum się znalazły, chłopak i dziewczyna, i chcieli w jednym mieszkaniu, bo łatwiej. To nawet w dwóch pokojach, jak byli osobno, to ciężko było. Bo przy bliższym poznaniu słabo wychodziły spiny itd. I po 3 miesiącach szukali mieszkań osobnych, w innych miejscach. A wtedy to dopiero problem znaleźć coś sensownego. Także przemyśl jeszcze ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dzięki za odpowiedź
![]() Wspomniałaś o forum... googluję i nie mogę znaleźć. Wpadłam jedynie na forum samorządu studenckiego ukw,ale tam jest zaledwie kilkanaście postów. Na portalach typu gratka.pl , szybko.pl itd. liczba ogłoszeń jest jednak dość ograniczona. Możesz mi coś polecić? forum, jakieś linki itd.? W pon będę w bydzi, poszukam ogłoszeń na uniwerku, kupię też lokalną gazetę.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja zwalniam od sierpnia jedynkę !!
![]() ![]() W sumie jedynki są dwie, drugą zwalnia mój tż, jednak już ktoś chętny się znalazł - nie wiem tylko,czy dogadał się z właścicielem. Jeśli byłabyś zainteresowana odezwij się na priv Edit: na pierwszym roku studiów znalazłam mieszkanie z bazy w WSG ![]()
Wątek ciuszkowy ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post26407063 Wymiana-książki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445618 Edytowane przez Vol_vo Czas edycji: 2012-07-06 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
wiecie moze czy latwo jeszcze o miejsce w domu studenckim/akademiku? choc jeszcze nie znam roznicy miedzy jednym a drugim
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja swój pokój znalazłam na tablica.pl ; płacę 400 + rachunku, co daje ok. 450 miesięcznie. Pokój jedynka, nowe meble, kuchnia i łazienka też z nowszych. No i lokalizacja świetna - przy samej kładce na Wyżynach ![]() Szukałam też na szybko.pl i kilka ciekawych ofert roku temu miałam. Rozważ również gumtree.pl. Ogólnie cenowo dwójki wyglądają podobnie do jedynek w Bdg, to nie jest aż tak drogie miasto, znajdziesz coś na pewno ![]() Jeśli jeszcze jakoś mogę pomóc - to chętnie.
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
witam Was!
szukam współlokatorki/ek, chcę wynająć jakieś mieszkanie w Bydgoszczy od października. Proszę o kontakt mailowy: jagodwilkonska@gmail.com |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.