2008-02-21, 12:36
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Bioderma, La Roche-Posay, Avene, IsaDora, MaxFactor
Czesc, z racji tego, ze po raz pierwszy daje cos na wymiane napisze troche o sobie. Wizaz czytam juz pare lat. Mam skore bardzo problemowa, jest bardzo wrazliwa i na wiekszosc kosmetykow reaguje podraznieniem. Dlatego w mojej szafce sporo sie ich uzbieralo, wiekszosc byla uzyta jeden raz, bo gdy dostawalam uczulenia od razu odstawialam dany kosmetyk.
Dodam, ze przesylke wysle pierwsza, bo zdaje sobie sprawe, ze takiej osobie jak ja, ktora wystawia cos po raz pierwszy ciezko jest zaufac.
Na poczatek mam na wymiane:
Avene - podklad korygujacy naturalny bez (kolor 02) jest to fliud z ochrona przeciwsloneczna SPF 15 - uzyty raz
Bioderma - Sensibio Rich krem lagodzacy o bogatej konsystencji do skory wrazliwej - uzyty raz
La Roche - Posay Toleriane podkład korygujacy, kryjacy do cery wrazliwej, SPF 20 kolor 11 light beige - podklad byl uzyty przeze mnie kilka razy
IsaDora - podklad Velvet Touch kolor 40 Winter beige - uzyty raz
Max Factor - Lasting Performance - kolor 105 Soft beige - uzyty raz
Chetnie sie zamienie na filtr z Avene ten z dzieciaczkiem SPF 40, gdyz go stale uzywam, ale teraz wszedl nowy i zmienil sie troszke sklad i chcialabym go wyprobowac, jakis tusz do rzes, zreszta jak ktos bedzie zainteresowany to zobacze co ma na wymiane 
Zapraszam
|
|
|