|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
wos/ sklad sejmu
Witam. Nigdzie nie moge tego znalesc, a potrzebuje to na jutro na WOS
![]() chodzi o aktualny sklad sejmu( ile poslow po, ile lidu itd....) niesli kto sie w tym orietuje to nie zmiernie prosze o pomoc.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: wos/ sklad sejmu
naginasz regulamin
![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a jeszcze sie zapytam czy ktos wie jak wytlumaczyc co to jest posiedzenie plenarne??? bo nie moge tez tego znalesc.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Jakoś nie wierzę, że w książce od WOSu tego nie ma...a jesli nie tam to w encyklopedii. Poza tym google też powinno coś wypluć Nauczyciele naprawdę nie zadają zadań z kosmosu. Oni nikomu nie każą odkrywać czegos nowego...to gdzieś jest , wystarczy poszukać ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie odrabiamy tu zadan domowych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wlasnie u nas nie ma ksiazek do WOSu... Na ostatniej lekcji nauczycielka juz po dzwonku powiedziala ze na nastepnej lekcji sprawdzian i zarzucila tematy jakie sie pojawia... Bylo to sklad sejmu, imunited poselski, koalicja, klub parlamentalny, opozycja, posiedzenie plenarne oprocz tego jak dziala parlament, inicjatywa ustawodawcza i projekt ustawy-ale te trzy omowila na lekcji i to wiem. Wszystko juz znalazlam oprocz posiedzenia plenarnego.... -to nie jest odrabianie lekcji bo ja nie musze tego wyjasniac(nie mialam tego zadane) tylko musze to wiedziec bo to bede miala jutro na sprawdzianie....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.