|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() nieaktualne
nieaktualne
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2009-03-03 o 14:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam cieni magnetycznych Artdeco i korektora Helena Rubinbstein Magic Conceal
wiesz różne to zależy głownie jasne naturalne odcienie (białe, pomarańczowe, żółte, brązy, beże, no i jakieś ogólnie jasne) złote, srebrne. A z tych ciemniejszych to fiolety, czarne, granatowe, brązowe
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: szukam cieni magnetycznych Artdeco i korektora Helena Rubinbstein Magic Conceal
mi się podoba fiolet, beż i ciemne srebro
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Olik04, jak ja się cieszę, że te cienie i próbka korektora ode mnie Ci podeszły
![]() Tylko cały czas czekam, czy korektor La Prairie do mnie dojdzie, jeszcze nie mam wieści. tymczasem pozdrówka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nabrałam chęć na cienie i korektor przez Ciebie ![]() ![]() To jakby co to pisz bo ja jestem chętna- a tej próbki od Ciebie to jeszcze mam hoho! na kilka naście - kilkadziesiąt użyć ![]() Aha, ja mam sposób jak sprawdzić ile czego jest w tubce - po prostu zapalam lampkę (taką mocniejszą np na biurku) i blisko pod to światło biorę tubkę i wtedy zwykle widać ile czego zostało ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Witchdoctor
|
beż raz użyty, fiolet kilka razy (mam takie dwa -chcesz oba?
![]() Z Twojego wątku podoba mi się puder Paul Sagane
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli chciałabyś te cienie za puder Paul Sagane?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znalazłabym jeszcze pewnie jakieś inne rzeczy ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
olik04, wygląda na to, że dostanę w okolicach czwartku zapewne, ten korektor la prairie i mogłabym Ci oddać HR 02. Tubka jest kompletnie nieprzezroczysta i sprawdzić się nie da, ale moim zdaniem jest nadal sporo, po wadze oceniam. Produkt jest bardzo świeży, kupiony w perfumerii, użytkowany non stop. Może być więcej niż 1/4 - może być 1/3 - mogłabyś to sprawdzić osobiście, jakby co
;-) Zaciekawiła mnie u Ciebie oczywiście ![]() ![]() BTW, wczoraj otworzyłam próbkę podkładu biothermu z wymianki z Tigerlilly, dokładnie sense aquaradiance. Słuchaj, rewelacja! Miałaś rację pisząc, że taki doskonały. ![]() Edytowane przez Layla79 Czas edycji: 2008-02-17 o 14:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
no właśnie escada jest prawie cała czyli ma ok może 23-24 ml z 25ml a prawie cały flakonik chciałabym zamienić na prawie cały korektor
![]() ale jeśli Cię interesuje to mam np balsam escady magnetism 50ml użyłam tylko raz troszkę na szyję- bo ma bardzo intensywny zapach, więc zużycie to nawet niecały 1ml albo napisz w ogóle co by Cię interesowało to myślę że mogłabym coś znaleźć poza wątkiem ![]() ps. ja mam biotherm light, ale podkłady biotherm są ogólnie fajne ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Odezwę się w okolicach czwartku/piątku, jak dojdzie przesyłka z moim korektorkiem.
Obecnie właściwie nic nie mogę zaproponować dodatkowo, ponieważ nadal czekam na info w przedmiocie wymianki na idealista EL, gdzie wrzuciłam piankę do twarzy, miniaturkę tuszu Lancome i błyszczyk Clarinsa. Względnie, jak korektor proponowany przez Madlaine ma większą objętość, to nie ma się chyba nad czym zastanawiać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
ale nie wiem czy Madlinbe jest zainteresowana
![]() Ja bym mogla się wymienić na coś innego z Toba, chyba że tylko perfumy magnetism Cię interesują mam odlewkę Hot ralph- w wątku interesowała Cię chyba? ![]() ![]()
Edytowane przez olik04 Czas edycji: 2008-02-17 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
olik04 - znasz mnie
![]() ![]() poza tym moim nowym odkryciem jest absolutnie boski zapach moschino i love love i jutro niezwłocznie zakupię ![]() ![]() olik04 odezwę się w sprawie szczegółów, jak będzie konkret w postaci mojego korektorka i jak dostanę re od kasiulka, czy wymieni na idealista, wtedy będę wiedziała czym w istocie dysponuję i może coś wymyślimy, oki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
oki
![]() a no własnie podkłądy biotherm dopiero ostatnio wprowadzili na truskawkę więc moze powiększą swoją ofertę w takim razie poczekam co tam u Ciebie się wydarzy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.