|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Urodziny
Hej
![]() Chce zeby moje urodziny były równie fajne.. Jest jeden problem.. Nie mam pojecia jak sie za to zabrac.. Jaki ma byc motyw przewodni.. Licze na jakies podpowiedzi(?)(?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodziny
Ale to mają być Twoje urodziny...chyba ty wiesz co by było fajne, żeby Twoja impreza była "super słodka".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
po pierwsze- urodziny, które tam się pokazuje wcale nie są słodkie, a imprezy fajne.
po drugie- jeśli chcesz zrobić większą imprezę, a nie masz do tego warunkow w domu zacznij od wyboru klubu/sali i rezerwacji, zrób to z wyprzedzeniem. spytaj się, może zapewnią Ci jakiś catering, ale może taniej będzie samodzielnie coś przygotować, kupić przekąski, itp. jeśli chodzi o muzykę- wynajmij dj'a albo sama zadbaj o playlistę, nagraj kilka płyt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A tak niedyskretnie spytam które to urodziny? I jakie masz możliwości? Impreza w kameralnym gronie w domu, wynajęcie jakiegoś klubu? Czy może jeszcze inaczej? Miejsce jest raczej istotne przy doborze motywu przewodniego..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
a co to jest to na MTV ??
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
jak się za to zabrać?
![]() ![]() ale to tylko kropla w morzu.. a tak na serio... to naprawdę uważasz, że te wszystkie imprezy sa takie super? nie lepiej zaprosić znajomych np. na pizzę? albo zrobić sobie babski wieczorek z najlepszymi koleżankami? albo romantyczna kolacja z tż? ![]() bądź tak jak radziły dziewczyny- może w klubie? ![]() nutka, szkoda słów ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
My Supersweet Sixteen- Moje słodkie urodziny. Wiesz, największe kluby w Nowym Jorku czy Los Angeles, rozpieszczone małolaty, tatusiowie kupujący im najnowszy model samochodu sportowego za kilkaset tys. dolarów, farbowane na różowo pudle, sukienki z Paryża, zwykle następuje jakiś 'problem'- złamany tips lub niemożliwość zaproszenia Beyonce (bo zażądała zbyt wielkiej stawki), ale zwykle wszystko kończy się happyendem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
I warto dodać istniejący ZAWSZE problem "w co się ubrać" żeby blyszczeć bardziej niż wszystkei żarówki w klubie. I stale "Bo jak nie znajdę odpowiedniego ciucha to w ogóle nie pójdę na ta swoją imprezę! Bawcie się sami! O! "
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
widziałam to ![]() Trudno żebyśmy Ci powiedziały jaki ma być motyw przewodni.. nie wiemy co lubisz a co nie. Jeśli chcesz mieć cos w stylu sweet sixteen to zaczerpnij stamtąd ![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Jak dobrze, że nie mam MTV
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
a motywów przewodnich jest wiele- hawajska plaża, gangsterzy, mafia, film, lata XX, lata 50., 70., 80., itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za wyjaśnienia
![]() Tak właśnie myślałam, że to coś w tym stylu ![]() Dlatyego najpierw, zanim to sobie włączę, żeby się przekonać na własne oczy co to za wymysł, wolałam się psychicznie nastawić pytając Was o to ![]() Pozdrawiam ![]() Ale założycielka wątku nam się gdzieś ulotniła...
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
ja mam coś z masochistki i nawet to oglądam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Może zrobiło się lekko głupio, ze program został delikatnie wyśmiany?:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
jednocześnie dostała kilka porad.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Super słodkie urodziny?
A dostaniesz samochód ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
lubie ten porgram. dobrze jest sie czasem posmiac z jakis slodkich idiotek.
a autorka watku chyba naogladala sie my super sweet 16 podczas piatkowego maranotnu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Zadomowienie
|
Właśnie oglądam
![]() Jestem załamana.Dlategoteż chciałam gdzieś wyrzucić swoją pogardę dla tego typu ekscesów ![]() Chcesz najlepszą imprezę na świecie?To zaproś ludzi,których lubisz i którzy wiesz,że nie zepsują Ci imprezy.Wynajmij salę na swoją kieszeń,tak,żeby było w niej miejsce na stoły do posiedzenia(najlepiej połączone)oraz parkiet.Na stole musi być coś do picia,a w tym koniecznie woda.Zamów pare pizz z różnymi dodatkami,zró jakieś kanapeczki. Motyw przewodni nie dla każdego jest takim świetnym pomysłem(imo zbędnym,jeżeli chodi Ci o to,żeby ludzie przyszli ubrani w stylu motywu,który narzuciłaś,nie każdy moze mieć coś takiego,co będzie pasowało),ale jeżeli Tobie to sprawi przyjemność,to zastanów się,co Cię interesuje.Moja koleżanka miała urodziny w stylu hawajskim.Jak dla mnie to nie pomysł na tę porę,chyba,że będzie dobre ogrzewanie na sali,a goście nie będą narażeni na zimno. Czekaj czekaj...wrrrrrrrróć,rozp ędziłam się...ja mówię o 18 urodzinach.A o których Ty myślisz? Jak o innych,to proponuję zaprosić najbliższe Ci osoby,wynająć własny dom,poprosić rodziców o dobry torcik,ciasteczka,szampan a,czipsy jakieś,zamów ze dwie pizze o różnych smakach i bawcie się dobrze.A motywem przewodnim niech będzie to,że jesteście młodzi,piękni i macie przed sobą całe życie w którym jeszcze się zdążycie wybawić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.