|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Double Wear
Dziewczyny, mam nadzieję, że nie złamię regulaminu, chciałam jednak Was zapytać o podkład Double Wear
![]() Sama mam i jestem zadowolona ogromnie ![]() ![]() Znacie jasne odcienie? Kupiłybyście gdyby się pojawiły? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Double Wear
To watek na Wizazystke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No właśnie zastanawiałam się gdzie go umieścić, ale skoro tutaj są makijaże, to miałam nadzieję, że podzielicie się opiniami
![]() Ok, jeśli tak ma być - proszę Modki o przesunięcie ![]() Dzięki bardzo!
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Buziaki! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Intencje? Otóż mnie ten podkład bardzo odpowiada, za wyjątkiem tego, że u nas są zbyt ciemne kolory, które są dobre dla opalonych lub o ciemniejszej karnacji dziewczyn. Jestem na fali zachwytów jasnym kolorem, który udało mi się dorwać
![]() ![]() Ciekawa jestem tylko, czy ktoś ma podobnie - sam podkład byłby znakomity, gdyby nie zbyt ciemne kolory. Ot, zwykła ciekawość na bazie radości z własnego egzemplarza ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, właśnie o to mi chodziło
![]() ![]() Ja swego czasu miałam ten podkład w odcieniu Shell - odcień idealny dla bladolicych. Ale później jakoś nie miałam okazji go nabyć i teraz jeszcze mam resztki buteleczki Ecru. Jest nieco cieplejszy i bardziej beżowy niż Shell, ale też mi odpowiada, bo się ładnie wtapia w skórę. Fakt, że Fresco jest w Polsce najjaśniejszy zakrawa według mnie na paranoję, ale wiem, że nie tylko ja jestem zaskoczona już od dawna tą decyzją marketingową ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz w perumeriach jest też jaśniejszy odcień niż Fresco, ale dla mnie wciąż za ciemny ![]() ![]() Ja jestem naczynkowcem, z manią ukrywania ich pod podkładem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak skóra wygląda w miarę ok, to znowu nie kryje ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja poluje wlasnie na Double Wear, ale u mnie w poblizu nie ma ani Douglasa ani Sephory
![]() W jakich cenach są one w drogeriach? Bo widzę, ze w internecie ok 120zl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Różowiutka, jeśli mnie pamięć nie myli, to 134 zł.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, to nawet o tym nie wiedziałam, że jest jaśniejszy. A przypatrywałaś mu się może? Gdyby był zbliżony do 15 Dermablendu lub 520 Guerlain to byłoby fajnie. Akurat na lato kończy mi się podkład i potrzebuję czegoś dobrego, lecz w nieco ciemniejszym kolorze niż zazwyczaj ![]() Ja też obstawiam okolice 140 zł. Na pewno nie kosztuje tyle co podkłady Givenchy czt Guerlain ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Właśnie na allegro jest taki jaśniejszy odcień
![]() http://www.allegro.pl/item191707156_...uble_wear.html Dla mnie - niestety- jednak wciąż za ciemny ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jasne odcienie Double Wear
Jestem zmuszona strzelać z odcieniem, bo koleżanka jest teraz za granicą i może kupić mi jakiś jasny odcień, pytanie który? http://www.esteelauder.com/templates...CT_ID=PROD7654
Na pewno nie może to być nic wpadającego w róż... Wstępnie obstawiam Shell i Linen. Wiecie może, co oznaczają te symbole przy odcieniach C, N i W...? To mi się kojarzy z cool i warm, a N - neutral? nie mam pojęcia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
Przejdzcie do watku Estee Lauder kolorowka, tam jest dosc duzo o odcieniach Double Wear
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.