|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Taniec na studniówce.
może to trochę głupie pytanie ale za rok będę miała swoją studniówkę i zupełnie nie wiem jak się tańczy na takiej imprezie. jakie tańce? towarzyskie czy po prostu tańczy się tak jak a zwykłych imprezach? jakie tańce powinnam znać? ja do tańca mam dwie lewe nogi i pasowałoby się czegoś nauczyć, żeby nie siedzieć całą imprezę przy stoliku...
![]() Jak to było na Waszych studniówkach?
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Taniec na studniówce.
normalnie sie tanczy, tak jak na imprezach (pomijajac poloneza, ewentualnie jakiegos walca, ktory moze byc ale nie musi)
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Każdy tańczy jak potrafi, niektózy w parach,niektórzy solo
ale nie martw się,nie ma czegoś takliego, ze np teraz wszyscy tańczą sambe, a teraz foxtrota. Po proatu zespół gra i każdy jakoś tam się buja.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Taak, wszyscy tańczą tak samo jak na zwykłych imprezach... Z tym, że śmiesznie to wszystko wygląda: faceci w garniturach, dziewczyny dygają przy jakiejś "nowoczesnej" muzyce w długich sukniach i na obcasach...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
kazdy tanczy jak musie podoba. w wiekszosci w parze. Ja przed studniowka zapisalam sie na kurs tanca ale bardziej po to zeby moj TŻ mial jakiekolwiek obycie z tancem i poczul sie pewniej na parkiecie
i tak nie tanczylismy tego czego nauczylismy sie na kursie (jedynie 2 na 1 i rumbe przy jednej piosence)
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tak jak pisaly moje poprzedniczki
Kazdy tanczy tak jak potrafi - w parach-ale tak na luzie,nie to ze taniec towarzyski
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
duzo zalezy od teog czy gra jakis zespol (orkiestra) czy muzyka jest puszczana z plyt bo podobno i tak sie zdarza.
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Polonez i walc na wstępie...ale u mnie w szkole uczyli nas tego nauczyciele wfu...i nie ma czym sie przejmowac bo to chwila
a tak to tańcysz jak chcesz i co chcesz Ja np na mojej tanczylam niby w parze, bo z partnerem jednak nie za reke no ale nam to poprostu odbijalo i wystawialismy spektakl do muzyki no a jak na koniec zagrali tango...to choc pierwszy raz w zyciu je tanczylam to tez sie ubawilam...bo nie umielismy najwazniejsze jest dobrze sie bawic...wiec nie przejmuj sie. a swoja drogą rok czasu to bardzo duzo...w wakacje pojezdzij troszke na jakies typowe zabawy i bedziesz mistrzynia parkietu
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
a co, jesli nie bede miala z kim isc na studniowke a chce? czy wypada stac jak palma pod sciana?
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Nie bedziesz stala jak palma pod sciana bo (bynajmniej na mojej 100dniowce) bawilismy sie grupowo...nie tanczylam non stop z moim partnerem! choc uwazam ze nie powinnas brac tej opcji pod uwage...napewno kogos znajdziesz
i nie kieruj sie wygladem faceta...wazne czy umie sie zachowac i dobrze potrafisz z nim bawic
ja jeszcze ciągle czekam na ciebie które pozwala mi żyć... a ty nie przychodzisz (...) czekam czekam wytrwale tak lekko dotykają mnie dni moja tęsknota jest tęsknotą planet zmarzłych tęskniących do słońca ty jesteś słońcem |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
na studniówce tańczy się jak kto ma ochotę. Ja osobiście tańczyłam z moim partnerem tak jak się nam uwidziało: obroty, za rączkę, obok siebie; wszystko dozwolone, jak na imprezie. Ważne, żeby się dobrze bawić, a nie stresować czy kroki mi wychodzą i czy pamiętam układ- to nie o to chodzi. Ja moją studniówkę będę miło wspominać. Z moim Kochanym Mężczyzną byliśmy parą No1.
Heheh tańczyliśmy w 1-szej parze poloneza
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
tak sa normalne tance...hehe a w zwiazku z tym tematem cos mi sie przypomnialo..moja studniowka zaczynala sie hmmm nie pamietam juz w kazdym razie kazdy byl przed czasem bo wiadomo jak to na takich imprezach,potem bardzo dluuuuuuuuuugie powitanie uczniow dyrekcji i nauczycieli,potem baaaaaaaaaaaaardzo dlugie powitanie dyrekcji,potem polonez jednej grupy,potem drugiej i jak sie skonczyly te polonezy i leciala muza to nikt nie tanczyl tylko kazdy jadl.....wyszlo tak jakby kazdy na wyzere przyszedl hehehe
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
u mnie byla kapela, i ja tanczylam jeden na jeden, ueheheh dobrze ze nie bylo miejsca, przynajmniej nie bylo widac ze nie umiem tanczyc
w sumie z moim partnerem prawie wcale nie tanczylam bo u nas sie wiecej dzialo przy stoliku popros tate niech cie nauczy tak jak na weselach sie tanczy-ja tak zrobilam, ale tata nie mial cierpliwosci
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

ale nie martw się,nie ma czegoś takliego, ze np teraz wszyscy tańczą sambe, a teraz foxtrota. Po proatu zespół gra i każdy jakoś tam się buja.

Ja np na mojej tanczylam niby w parze, bo z partnerem jednak nie za reke
i nie kieruj sie wygladem faceta...wazne czy umie sie zachowac i dobrze potrafisz z nim bawic