|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Pomóżmy Kacperkowi!!Mam na imię Kacper, mam wrodzoną ciężką wadę serduszka. Kiedy byłem jeszcze u mamusi w brzuszku nie wykształciła mi się lewa komora serduszka. Ta choroba to HLHS. Jestem po pierwszej operacji, czekają mnie jeszcze dwie bardzo poważne operacje, ale jestem silnym chłopcem i walczę dzielnie już 1,5 miesiąca. Rodzice bardzo mnie kochają i chcą, żebym mógł w przyszłości poznać ten piękny świat, dlatego starają się zebrać dużo pieniążków żebym mógł pojechać do Monachium, do prof. Malca, człowieka, który na pewno da mi szansę życia. --------------Zakładam ten wątek , aby pomóc w uzbieraniu pieniędzy na bardzo ważną operacje synka mojej koleżanki na tej stronce możecie dowiedzieć się więcej zobaczyć zdjęcia Kacpra http://pomoz-kacperkowi.blog.onet.pl oraz tu http://www.pomoz-kacperkowi.za.pl/index.htm. Wiem, że nie wypada prosić o pieniądze, ale bardzo chciałabym jej pomóc, a każdy grosz się liczy więc liczę na wasze wsparcie finansowe drogie wizażanki!! ![]() Niebawem zostanie podany nr konta z fundacji. Pozdrawiam, Gajqa ![]()
Edytowane przez gajqa Czas edycji: 2008-01-07 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pomóżmy Kacperkowi!!
No to czekamy na konto..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
A więc jest już założone konto
![]() Na stronach które podałam w pierwszym poście jest już napisany nr (na końcu notki) ![]() Dziękuje z góry za okazaną pomoc w imieniu swoim, mamy Kacperka i oczywiście maluszka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Cos mało osób tu zaglada... ... ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
no niestety
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
mało osób zagląda bo wokół takich próśb jest na pęczki i coraz większa znieczulica i coraz więcej oszustów
![]() ja nie wiem, jak reszta, ale ja bez bicia przyznam się, że wolę dać pieniądze na zorganizowane i działające oficjalnie instytucje pomocy, niż akcje ad hoc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja wszystko rozumiem bo saama czasem nie jestem na 100% pewna czy niektóre zbiórki pieniedzy są na te cele o których mówią Ci proszący w wsparcie finansowe... no ale niestety chyba nie ma sposobu aby to udowodnić że ta zbiórka jest akurat wiarygodna..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
up...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
ciiiiiiicho cos tu... mam nadzieje, ze z Kacerkiem juz coraz lepiej...
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Daje kolejną stronkę która potwierdza autentyczność zbiórki http://www.corinfantis.org/index.php?text=105 Wklejam najnowsze zdjęcie Kacperka (jest też na blogu) jest w domciu i jak widać na zdjęciu cieszy sie z tego powodu hehe
![]() ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
A moze bedzie mozna przekazac 1 procent podatku swojego? Nie znam sie na tym, ale jesli jest taka mozliwosc, to napisz...Moze wtedy wiecej ludzi sie zgodzi...Bo przekazuja pieniadze, ktorych i tak by nie dostali oni, tylko panstwo...
![]()
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mysle ze w ten sposob chociaz troche ludzi zgodzi sie pomoc Kacperkowi
![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
up
![]() byłam wczoraj odwiedzić Kacperka cudne dziecko nawet mogłam go na rączkach potrzymać,ale niestety on nadal potrzebuje tej operacji.. w mojej szkole będą prawdopodobnie rozwieszone kartki z informacją o Kacprze bo zbliża sie czas rozliczeń wiec może któryś z nauczycieli przeznaczy 1% podatku dla dzieciaczka bo w koncu moja kolezanka tez chodziła do tej szkoły więc ją znają ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.