|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Perfumy - pielęgnacja włosów i ciała - kolorówka. DOKłADKA!
INFORMUJE, ZE CALY WATEK JEST N I E A K T U A L N Y.
MUSZE ZALOZYC NOWY, PONIEWAZ TUTAJ MIMO WIELU PROB NIE MOGE ZMIENIC TYTULU, A STARY TYTUL NIE ODDAJE PRAWDY (CHODZI O TO, ZE WYSTAWIAM NIE TYLKO VALENTINO). ZAPRASZAM DO NOWEGO WATKU: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post6724794 Na wiadomosci odpisuje tylko i wylacznie na nowym watku!!! 1. Very Valentino, EDP,100 ml, pełne. Perfumki z wymiany od muron: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ghlight=edynka Chętnie wymienię na inne perfumy, nawet o mniejszej pojemnosci (50 ml lub 2x30 ml) - szybko sie nudze i duze buteleczki zawsze wloooką mi się w nieskończoność Ewentualnie możesz cos dorzucić. 2. Odżywka do włosów KALLOS z proteinami mleka. Zakupiłam 1l, jest połowa. Ważna 12 m-cy od otwarcia, czyli do września 3. Sól do kąpieli MINERAL CARE SPA ELIXIR z minarałami z Morza Martwego. Saszetka 300 g, ubytek 10% (1 kąpiel). Made in Izrael. Wymienię na: - DOBRA odżywke do włosów (Elseve, Pantene, Shauma i inne podobne, ktore mozna kupic za 10 zl w drogerii odpadają) - maseczkę Lirene ściągającą pory do cery tłustej i mieszanej lub inną DOBRA maseczke sciagajaca (nie zadne Soraje, Kolastyny, Blelendy itp) - nową lub prawie nową. Moze byc glinka. - dobry, SWIEZY tusz do rzęs (czarny albo brązowy) Nie interesuja mnie testery zapachow oraz ŻADNE uzywane blyszczyki, szminki i fluidy. A to link do mojego wątku ciuszkowo-bucikowo-biżuteryjno-torbowego: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...71#post6673671 Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-02-27 o 10:45 Powód: WATEK NIEAKTUALNY |
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Very Valentino, EDP 100ml, pełna, z wymiany
Ja mam Pola Elizejskie ,pierotna pojemnosc 93ml teraz okol 90ml (trzeba dokladnie sprawdzic)-juz wymienione
Provocative 90ml ze 100ml,orginal,kartonik Wish Choparda,kartonik z 75ml jst 70ml Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-02-24 o 22:36 |
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
Jesli chodzi o WISH to niestety, zupelnie nie moj zapach. natomiastProvocative nie moglam nigdzie dorwac, wiec narazie nie wiem.
Pozdrawiam Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-02-17 o 23:15 Powód: pomyłka |
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Może coś u mnie? Mogę również zrobić 20 ml odlewkę Escady Magnetism.
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
a mialabys jakies probki na wymianke to bym Ci malenka probke wysla bo taka mam jedna szklana i orginalna probke Intimately Beckam i cos bym moze jeszcze malego znalazla na testy aby sie wymienic i nie wysylac jedej probki ,wode te owinni miec w drogerii Marinnaud lub moge wyslac Ci ciut nasaczony blitr w kopecie i foli abys sobie w ten spsob sprawdzila zapach
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
No tak, mam probki na wymiane - sa w moim poscie wypisane tlustą czcionką.
Z tym, że jak pisałam - nie wysyłam pojedynczo (niewarte zachodu). Jesli masz 3 albo nawet 4 próbki (bo moj Paco Rabene to jest miniaturka 5ml) na wymianę, to napisz jakie. |
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.sorea.pl/product_info.php...roducts_id/243 orginalna probka Intimaely Becham z atomizerem,nowa pol probki Sensi odlana i malutka probeczke Provocative (bo tylko taka mam wolna ) Bede tez miec 3 probki wzamian od Ivanny Atraction E.L i C.K.One i Yria IR po okolo 5ml ale je dostane okolo czwartku jak cie zainteresuje Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-02-19 o 11:14 |
|
|
|
|
#10 |
|
BAN stały
|
Zupelnie nie wiem, co to jest ten Fior Di Krizia... w najblizszym czasie chyba ie bede w perfumerii, chyba ze przypadkiem, wiec nie chce brac w ciemno. Mozesz mi jakos opisac ten zapach?
Jesli nie jest "starobabciowy", to moglabym pomyslec nad zamiana za Fior Di Krizia, Atraction i Backham. Dalabym Ci wszystkie "maluchy", ktore wymieniam w moim poscie. |
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Musze sprawdzic w perfumerii i dam znac
|
|
|
|
#13 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.sorea.pl/product_info.php...roducts_id/243 Becham 1,2 ml-kartonik zatomizerem a Atraction i Ck One i Krizia po 5ml ,Sensi pol probki okolo 1ml i odlalabym 1ml Provocative to tylko taka mam pojemnosc . Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2008-02-19 o 11:16 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Atraction to bedzie duza probka wlasnie do mnie leci okolo 5ml ) w dlugiej fioilce z koreczkiem a Becham jest to orginal z kartonikiem i spray 1,2 ml
|
|
|
|
#17 |
|
BAN stały
|
No, to bedzie sprawiedliwie - moj Paco Rabane tez jest 5 ml, a Moschino mala (nie ma kartonika a na buteleczce nie pisze, ile ma ml, ale mysle ze 1,2 wlasnie).
Paco jest w oryginalnym kartoniku (to jest miniaturka perfum, nie probka w fiolce), a Moschino jest w oryginalnej fiolce. Jesli chcesz, moge Ci jeszcze dorzucic pol malej probki "sephorowej" Valentino Absolue. Prosze o szybka odpowiedz, bo dzis ide na poczte, a jutro wyjezdzam i bede mogla wyslac dopiero w nastepnym tygodniu
|
|
|
|
#19 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
Nie przeszkadza mi, ze sa w drodze, nie musze ich miec na dzis ani na jutro
![]() Jesli sie zgadzasz wymienic Atraction i Backham na Paco Rabane, Moschino i polowke probki Valentino Absolue, to napisz mi swoj adres na prv jak najszybciej, bo za pol godz wychodze na poczte
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz ja wole poczekac ,zrobie Ci zdjecie bo jak cos nie wypali z poczta to bedzie mi glupio wobec Ciebie i nie pali ,zrezerwuj mi te porobeczki tak jak sie umowilysmy .
|
|
|
|
#23 |
|
BAN stały
|
Kolorowa dokładka wiosenna
4. ZESTAW KOSMETYKOW MOLLON. Wszystkie są w kartonikach, nowe, nieużywane, świeże.
* cień do powiek (perłowy, z zawartością cząsteczek miki i masy perłowej). Nr 14. Kolor taki jak na zdjęciu. * jedwabisty róż o pudrowej konsystencji, zawiera wit. E. Nr 7. Kolor o 2 tony ciemniejszy niż na zdjęciu. * perłowy lakier do paznokci. Nr 74. Kolor taki jak na zdjęciu. * Twist Liquid Lipstik - wykręcana pomadka w płynie. Nr 7. Kolor taki jak na zdjęciu. Edytowane przez edynka Czas edycji: 2008-02-27 o 10:05 |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:03.

Ewentualnie możesz cos dorzucić.