![]() |
#1 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() Nowy makijaż-obiecany turkus ;)))
dzisiejszy makijaż dedykuję nati4
![]() ![]() TWARZ-podkład Beyond Colour CREAM Avonu,jako korektor podkład w sztyfcie Yves Rocher,ziemia egipska BI-KOR,róz taki brzoskwiniowo-pomarańczowy (z taniej paletki bez nazwy ![]() OCZY-linia dolnych rzęs i górna powieka-prasowany cień IB w kolorze turkusu nr37,środek górnej powieki pokryty sypkim niebieskim Ruby Rose,po łukiem brwiowym prasowana pistacja IB nr40,na górnej powice odrobina sypkiego brokatu holograficznego,tusz MF 2000 calorie z podkręcającą szczoteczką w kolorze czarnym USTA-stara z Avonu RICH CHAMPAGNE Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-11-09 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
okrutnica jakaś... |
Dot.: Nowy makijaż-obiecany turkus ;)))
I jeszcze kilka zdjęć
![]() Podoba Wam się? Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-11-09 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
Aga normalnie szok. Zdjęcia prześliczne. Takie artystyczne, makijaż piękny i ta cała oprawa. Bardzo, bardzo mi się podoba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Muszę jeszcze dodać.. bardzo mi się podoba to połączenie kolorów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ślicznie!! Błyszcząco!! I KOLOROWO!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo ladny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
O jak super jest turkusik
![]() ![]() Śliczny ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
WoooooW cudny w moich ulubionych kolorach dostalam zawrotow glowy jak go zobaczylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
![]()
Natii4 posiadająca swoją głowę nie wiadomo gdzie (jutro zaczyna pisać maturę) wchodziła sprawdzać co ciekawego na wątkach przez nią zasubskrybowanych.Ale coś ją tchnęło,by sprawdzić co ciekawego na Nowych makijażach i co widzi turkus i na dodatek z dedykacją
![]() ![]() Strasznie mi się podoba,boski ![]() Mam nadzieję,że się Aguś nie obrazisz,ale jak Cię zobaczyłam koło tej roślinki to pomyślałam,że jakaś syrena wplątała się w wodorosty ![]() Poprostu ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
bardzo lubie swoja twarz, ale jak patrze na takie zdjecia to mysle ze chetnie bym sie z Toba zamienila
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Piękny ten turkus i jak Ci w nim do twarzy
![]()
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Śliczny makijaż
![]() Jak Ty to robisz że te wszystkie kolory tak do siebie pasują.... brak słów. Podziwiam zdolności |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Aguś, piękne zdjęcia, to wg mnie najładniejszy makijaż, jaki nam zaprezentowałaś. Kocham te kolory, wyglądasz w nich absolutnie cudownie. Jak się kiedyś spotkamy (za ileś tam lat
![]() ![]()
![]() |
#14 |
okrutnica jakaś... |
irvette
![]() ![]() ![]() Aka ![]() ![]() Monisiu broń Boże,nie jestem i nigdy nei chciałam być modelką.Te wszystkie diety...a ja tak kocham jeść dużo i konkretnie ![]() lucille tylko pamiętaj,to NIE jest sypki nr 29 tylko prasowany nr37 jagna ![]() ![]() ![]() nati spróbowałby się nie spodobać ![]() ![]() ![]() martiene przepiękny kompelemnt,bardzo dziękuję ![]() ![]() ![]() kati bardzo dziękuję ![]() ![]() Karola nie wiesz jak? Pdpisałam kontrakt z diabłem ![]() ![]() dziękuję Tobie za komplement ![]() Dziewczyny,ponieważ tak się Wam on spodobał,wrzucam jeszcze kilka fotek,sprzed kilkunastu minut-ale już nie stylizowanych.Wyglądam normalnie ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-11-09 o 20:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
okrutnica jakaś... |
rzastin
![]() ![]() ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2005-11-09 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
![]()
Agulka! JuŻ wszystko co chciałam napisać - napisały dziewczyny powyżej, więc się raczej będę powtarzać...
![]() - Stylizacja mistrzowska - nawet taki wydawałoby się zwyczajny element wystroju wnętrza (!) jak kwiatek doniczkowy - przeistoczyłaś w egzotyczną, rajską roślinność... Zieleń liści przepięknie komponuje sie z makijażem... Eh... Ochh... Achhhh.... ![]() - To, że masz urode modelki - FOTOmodelki to prawda - ślicznie wychodzisz na zdjęciach... No - w rzeczywistości pewnie tez! ![]() A "modelkowa starość" to wymysł nie wiem kogo, to się musi zmienić! Gdyby tak na przykład kremy na zmarszczki reklamowały kobiety 50letnie i starsze ale z piekną cerą, giętką i zadbaną - a nie 30latki - pewnie większej ilości pań po 50tce zachciałoby się bardziej zadbać o siebie, bardziej uwierzyłyby w siebie... No - ale to taka mała dygresyjka... Temat na inny wątek. Stara nie jesteś. Wkażdym wieku można wyglądać pięknie. Niektóre 20latki wyglądają gorzej od 40 latek... Oj, ale zagłębiam się w nie ten temat... ![]() Zainspirowałaś mnie do takich jakichś fantazyjnych stylizacji makijażowych! ![]() No nic, trzeba będzie ruszyć główką! Podsumowując MAKIJAŻ I STYLIZACJIA MISTRZOWSKIE! Rozwijasz się w zastraszającym tempie, już jesteś mistrzynią - a co będzie potem!? Ha! ![]()
"I DON'T NEED ALL YOUR TREASURES I WANT TO BURRY ALL MY PRIDE IT'S A PRECIOUS GIFT IT'S FREEDOM" houk Edytowane przez FEMME_BANALE Czas edycji: 2005-05-04 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
makijaż śliczny
![]() ![]() teraz się zastanawiam czy wybrać turkusik sypki czy prasowany... ślicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chciałabym wyglądać tak :normalnie: jak Ty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
![]()
Nie no cacy
![]() Ładna kobieta w ładnym makijażu... ![]() Jesteś Aguś jak tęcza ![]()
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam wrażenie,że pełno tu ![]() ![]() PS.Ja też mam czarnego kota.Wabi się Aleksander vel Aluś vel Alek.Ma 7 lat i nie do końca jest kocurkiem ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Nati - tak, jest cala (bo to ona, pani kocica) czarna. Imie jej FIONA! To kotka mojego brata - ja ją mogę podziwiać niestety tylko wtedy gdy zawitam do domku rodzinnego...
![]() Teraz jest kocica w stanie błogosławionym - oczekuje kocich dzidziusiów... Hmmm, lada dzień rozwiązanie! ![]()
![]() |
#23 |
okrutnica jakaś... |
![]()
dzięki ,dziewczęta
![]() ![]() Femme-Ty wiesz,że ja czekam na Twój makijaz,co?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Agus jestes mistrzynia! Nie komentowalam do tej pory Twoich dziel,bo dziewczyny zawsze zabieraly mi ochy i achy i byly pierwsze
![]() Sliczne wystylizowane zdjecie.Makijaz piekny,taki estradowy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz tylko Alek i Pralinka(pies) ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Aga jak zawsze doskonale
![]() Ja mam takie ciche życzenie zobaczyć Cię w super naturalnym makijażu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Makijaż zniewalający-tak trudno zgrać dwa kolory turkus i zieleń,a tobie się to udało.CUDO!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
调解人
|
Oj Aga... Widzę, że jak robisz sesje, to po całości
![]() Nie tylko makijaż możemy więc podziwiać, ale i klimat uzupełniający turkusowe dzieło. Ślicznie Ci widzę w nakryciach głowy! Nie mogę dodać od siebie niczego, czego nie powiedziały wcześniej dziewczyny! Jest bosko i tyle ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Czy kobiecie lato o blond pasemkach, czyli mnie pasują też turkusowe cienie?
P.S. Aga, śliczny makijaż. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
okrutnica jakaś... |
![]()
Kakusiu
![]() ![]() ![]() Właśnie przeglądam palety dla Lata i występuje tu turkus-stonowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.