|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Mam dość monotonii. Oczarować chłopaka na nowo... ?
CZEść KOCHANE WIZAżANKI!!!
![]() Postanowiłam w końcu wyjść z cienia hahaha to znaczy bardzo lubię stronę wizażu i często ją oglądam (codziennie... ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. załączam moje zdjęcia zrobione dzisiaj więc aktualne.
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam dość monotonii!!! Oczarować chłopaka na nowo... HELP!!!
według mnie to jestes bardzo ładna, przypominasz mi taką aktorke z ostrego dyżuru grała tam pielegniarke, taka z czarnymi, kręconymi włosami, nie wiem niestety jak się nazywa może wiesz o kogo mi chodzi, masz przepiene oczy, śliczny kolor, powinnaś je podkreślać, bardzo fajnie lsnią ci włosy widać,że o nie dbasz, co do ich koloru to nie bardzo ci doradze bo sie na tym nie znam, a tak pozatym to spójrz na siebie troszke łaskawszym okiem bo naprawde nie masz na co narzekać, jestes śliczną dziewczyną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm... widze ze jestes bradzo ladna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak juz wrocisz zpolski to pokaz kilka zdjec po swojej "przemianie" ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-01-20 o 19:52 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny, chodzi mi tylko o to, że ja na prawdę mam dość szczególnie tych włosów, nie są w złym stanie, ale nie wiem co z nimi zrobić... mam ochotę je ożywić trochę tylko nie mam pojęcia jak??? w końcu nie za wiele można zrobić z czarnymi włosami... może jakieś pasemka, sama nie wiem... na pewno zdecyduję się na grzywkę tylko też jaką??? help!!!
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Oto moja propozycja dla Ciebie. Myślę, że w trochę jaśniejszych włosach poczujesz się odmieniona ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
dzięki Lunawera
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jesteś bardzo ładna ![]() za szybko poszło ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-01-21 o 19:16 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem pasemka nie beda fajne przy czarnych wlosach... jesli juz to calkiem zmienilabym kolor albo ciecie
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzięki ![]() ![]() a moze ktoras z Was pokusilaby sie o komputerowe dobranie mi fryzury TAK JAK TO ZROBILA LUNAWERA ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2008-01-22 o 12:52 Powód: post pod postem, proszę nie używać Caps Locka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mam dość monotonii. Oczarować chłopaka na nowo... ?
Czarna, jesteś piękną kobietą!
![]() myślę jednak, że: 1. kolor włosów jest za ciemny i ''płaski'', może powinnaś pomyśleć o brązie, z karmelowymi delikatnymi pasemkami, lub o jednolitym brązie. Myślę, ż eczarny kolor zbyt mocno kontrastuje z jasnymi (pięknymi!) oczami, w jaśniejszym kolorze Twoja twarz stanie się subtelniejsza. 2. jestem za grzywką na bok, i wycieniowaniem, aby nadać fryzurze nie tlyko objętości ale i więcej polotu i fantazji ![]() 3. co do makijażu to widzę Cię w ciepłych kolorach, brązach. Może spróbuj też brązowej kredki, która nie jest tak agresywana jak czarna, ale rownie pięknie i delkiatnie podkreśla oczy ![]() Życzę powodzenia! i trzymaj się ciepło ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem nie powinnas całych włosów farbowć , chociaż by z tego względu że masz piękne czarne włosy i super wyglądasz , równiez byłoby to niepraktyczne, ciągłe odrosty. Mam dla Ciebie taką propozycję , mam nadzieję że Ci pomoże w podjęciu decyzji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Boskie kości policzkowe
![]() Możesz sie trzymać ciemnego koloru, a jedynie zrobic jakies refleksy(nie mam na mysli zadnego blondu absolutnie) chodzi mi o jakis swietlisty brąz, jednak nie wiem jak to wyglada od strony technicznej, czy sie na tak ciemne polozyc jakis jasniejszy odcien brazu..
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
po pierwsze- jesteś po prostu piękna
![]() po drugie, trzecie,czwarte -zrobiłabym grzywkę,bo to i zarazem ładnie wyeksponuje oczy i te kości policzkowe ![]() -kolor nie jest zły, nie widze Cie w pasemkach, mogłabyś co najwyzej zejsć w dół o jeden-dwa odcienie, ale trzymając się zimnej kolorystyki - czyli farbki które maja w nazwie ash/popielaty -nawiązujac do poprzedniej wypowiedzi jesteś chyba zimnym typem ; makijaż stosowałabym oszczędnie przy tak wyrazistych rysach, tylko w celu odświezenia twarzy - transparentny błyszczyk, opalizujący Cień pod łukiem brwiowym, róż, bronzer juz niekoniecznie i koniecznie porządny kryjacy podkład- kolor włosów który nosisz wydobywa zmęczenie i przebarwienia, wiec sie porządny korektorek i podkład kłaniają ![]() generalnie- taki look na królewnę Śnieżkę/królową Zimę Powodzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
mm.........co za kocie oczy!!!!ładne......ja bym mocno wycieniowała włosy i zaczesała na bok z grzywka pół długa na bok...włosy może jakaś ciemna czekoladka????myśle ze bedzie super masz cieme brwi wiec za jasne nie bardzo będa pasowały..pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Proponuję zdecydowanie cięcie u dobrego fryzjera. z kolorem nie kombinuj, bo pasuje Ci
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej
Ja bym duzo nie zmieniala,jestes ladna.Masz bardzo wyraziste oczka,nie potrzebujesz ich bardziej eksponowac,niz sa.Ewentualnie delikatna kreska,troszke cienia. Do kolorku dodalabym troszke czerwieni,takie pasemka,bedzie z pazurem. ![]() Chlopak powinien byc szczesliwy,ze jest z taka piekna kobieta.A takie oczy jak Ty masz nie zdzarzaja sie czesto. Pozdrowionka
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.