|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() ciąć nie ciąć...what to do?
Jutro idę do fryzjera i chciałabym coś w sobie zmienić. Ostatnio z powodu stresu i tragedii w rodzinie
![]() ![]() (zdjęcia w wesji za ucho coś nie mogę znależć)...za pomysły i odzew serdeczne dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ciąć nie ciąć...what to do?
wg. mnie ślicznie jest Ci w tej fryzurce która masz na ostatnim zdjęciu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
a moze cos z tego,z czego moim faworytem jest fotka 3
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
ja również jestem zdania że w ostatniej fryzurce wyglądasz bardzo ładnie,zanim zetniesz włosy na krótko zastanów sie dobrze.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
a ja uwazam,ze zmiany sa bardzo dobre,zwlaszcza,ze sama piszesz,ze masz zastrzezenia do swgo wygladu,taka zmiana zawsze "odswieza" wyglad. a wlosy w razie co przeciez odrosna,sama nie tak dawno temu obcielam wlosy do pasa do linii brody
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ładne masz włoski ja na Twoim miejscu zostawiłabym zeby jeszcze podrosły i bedziesz świetnie wyglądac, zreszta pewnie muwia Ci ze w dlugichto najladniej wygladasz
![]() Tez mam wlosy jak Ty i jak scielam to zawsze żalowała bo po pierwsze jak zcieniowalam to wydawalo sie ze ich jeszcze mniej jest a po drugie sa proste jak druty i zawsze oklaply Wiem jak trudno jakas ciekawa fryzurke dobrac..wiec zapuszcze raczej, az mi sie nie znudza ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.