![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Stracone dziewictwo?
Czy jak się masturbuje to można stracić dziewictwo ? Bo ja to robiłam i się teraz martwię. Robiłam to szybo 3 palcami.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stracone dziewictwo?
Można. A były tego jakieś objawy? I czym się martwisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
![]()
A jakie mogły być objawy? tyle że jak ćwiczę to tak jakoś nieraz mi coś się odezwie albo zaboli. martwię się tego, że jak pójde do ginekologa z mamą to mama się dowie, że ja mogę nie być już dziewicą, a ja nie miała stosunku z chłopakiem seksualnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zwykle przerwaniu błony dziewiczej towarzyszy ból i krwawienie/plamienie. A ile masz lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
mozesz przewac blone nie tylko palcami ale rowniez paznokciami jesli masz dlugie...nie wiesz dokladnie w ktorym miejscu jest lub byla ona usytuowana...poza tym jesli masz paznokietki to mozesz rowniesz poranic delikantna powiezchnie ze tak to ujme pochwy...blona dziewicza moze byc tak cienka ze moglas ja np. przerwac tamponem...a mogla byc na tyle gruba i rozciagliwa ze nie zrobilas z nia nic i nadal tam jest...
ja jak bylam jeszcze niepelnoletnia (boze kiedy to bylo:P) to bylam badana bez obecnosci mamy..a juz nie bylam wtedy dziewica..(blad zyciowy)wiec mozesz poprosic zeby mama wyszla podczas badania...
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
niekoniecznie towazyszy bol czy krwawienie!! kazda z nas jest inna!! a to ze tego nie miala to wcale nie znaczy ze nadal jest dziewica!!tak samo nie ma znaczenia ile ma lat ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja mam 13 lat, a pierwszą miesiączkę miałam w wieku 11 lat
I jeszcze po mojej pierwszej masturbacji miałam opóźnienie w miesiączce Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-02-09 o 15:05 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja edycji/multicytatu, z której proszę korzystać! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
przepraszam ze zapytam-moze pytanie nie na miejscu-ale po co sie masturbujesz? Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2008-02-09 o 15:06 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja edycji/multicytatu, z której proszę korzystać! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ja tez nie!! to byloby dla mnie raczej traumatycznym przezyciem...wystarczy ze sie stresowalam jak poszlam do ginekologa faceta...i zgodze sie z tym ze lekarz moze powiedziec opiekunowi co pacjentce dolega, na co by nalezalo zwrocic uwage i jakie badania jeszcze wykonac a nie wylatywac z gabinetu i krzyczec do mamy czy cioci tak zeby wszyscy slyszeli - ONA NIE JEST JUZ DZIEWICA, WIEDZIALA PANI?
wiec dorga Martynko82 jesli czujesz dyskomfort podczas badania w obecnosci mamy to popros ja zeby wyszla...
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
A jesli mama zapyta wprost ? tutaj jesli nawet lekarz powie za obowiazuje go tajemnica to mama i tak zacznie cos podejrzewac bo ew. choroba i leczenie nie jest tajemnica a dziewictwo jest ?
autorka jest maloletnia i rodzice maja prawo znac odpowiedz na kazde pytanie. lekarz jedynie moze zasugerowac ze przerwana blona mogla nastapic przez tampon lub cwiczenia fizyczne. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie. Wystarczy lekarzowi odpowiedzieć na pytanie, czy miało się stosunek płciowy. Jeśli odpowiedź brzmi nie, a błona jest przerwana, to po prostu jest to inna przyczyna.
Pytanie o powody masturbaci jest co najmniej wścibstwem. A odpowiedź brzmi: z powodu popędu płciowego. I tyle. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze i wscibstwem...z tego co ja pamietam to ja w wieku 13 lat jako dziewica nie mialam zielonego pojecia co to poped seksualny a co dopiero go odczuwac i troche mnie to dziwi dlatego pytam...a z reszta-pytanie nie bylo skierowane do ciebie tylko do autorki watku ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Widzisz, to sprawa jednak indywidualna. Bo ja w wieku 13 lat odczuwałam popęd seksualny, mimo bycia dziewicą. Wiem, że do autorki wątku, wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i widzisz...dlatego pytam co nia kieruje...bo kazda z nas inna ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Ja szybko dojrzewam i nieraz mam takie napaści żeby się rozebrać przed chłopakiem albo żeby on przede mną. Nieraz nawet miałam chęć na seks, ale jestem za młoda więc uświadomiłam sobie, że nie.
I dlatego musiałam się masturbować, bo wtedy czułam się podniecona. Lubię jak mnie chłopaki trzymają za pupę i jak mi sie patrzą w biust (jak mam wydekoltowaną bluzkę, bo piersi jak na mój wiek też mam duże największe z wszystkich dziewczyn w klasie) i mam chęci na obmacywanie się. Więc chyba teraz wiecie dlaczego to zrobiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Hormony ci buzuja i tyle.Lepiej poznawac swoje cialo samemu w tym wieku ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]()
To znaczy jak ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Właśnie tak jak to robisz. Skoro masz spore piersi to pewnie masz wysokie libido z powodu hormonów. Znam to z autopsji.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
to spory biust swiadczy o wysokim libido ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Może. Bo to znaczy, że kobieta może być wysokoestrogenowa. Wiem, bo mam. Zbyt spory. I jestem wysokoestrogenowcem. Na szczęście pigułki trochę obniżają, to nie szaleję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
a ja mam maly i nadal mam duze libido...tabletki troche go oslabily ale nadal jakbym mogla to bym sie kochala ze zwoim mezczyzna codziennie (to jeszcze nie jest nimfomaznizm:P Moj Skarb jest po prostu taaaaki pociągający
![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
![]()
CO to jest libido ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Ukryciorku ale my chyba tak to odebralysmy ze Duze piersi - duze libido male piersi - male libido...strach pomyslec jakie mialy by libido kobiety ktore są zupelnie plaskie gdyby ta teoria sie sprawdzila:P
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Amen
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Przesuwam na forum 'seks'
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.