![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Proszę o sczczere rady-zmiana;-)
Hej
![]() Tak więc proszę was o SZCZERE rady co do mojej fryzurki koloru i ogólnie wyglądu ![]() ![]() ![]() ![]() O to moje foteczki ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...d818b8cfa.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...23a72e90e.html Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-04-09 o 20:24 Powód: Załączenie zdjęć. Regulamin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Proszę o sczczere rady-zmiana;-)
Widze w nas pewne podobieństwo. Też mam podobne czoło,zób sobie grzywke,byle nie za masywna,taka delikatna lekko opadajaca na bok.
Mogłabys tez wycieniowac włoski,ale to tylko tak ode mnie..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem moglabys sie zdecydowac na zmiane koloru wlosow na jakis ciemniejszy (moze brąz). Zgadzam sie z poprzedniczka co do wycieniowania i tej grzywki na bok. Natomiast jak chodzi o brwi to bym je zostawila takie jakie sa, masz bardzo ladny ksztalt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
brwi do regulacji, ale u kosmetyczki przynajmniej 1szy raz, pozniej bedziesz mogla juz sobie sama radzic w domu. co do wlosow to zdecydowanie nie farbuj! ciezko ci bedzie wrocic do naturalnego, a ten ci pasuje, i mi sie podobaja takie naturalne kolorki. grzywke oczywiscie zrob ale na bok. na prosto nie rob bo bedziesz musiala wziasc wlosy az z czubka zeby byla gesta (co jest niewygodne) w innym przypadku bedzie cienka i brzydka. pozwole sobie jeszcze dodac, zebys uzywala pudru ujednolicajacego cere bo wyglada na czerwona, wypieki na pliczkach i do tego troche sie blyszczy . chyba ze akurat jest tak tylko na zdjeciu. i chyba pomalowalas dolna powieke a gorna nie, ciezko to wyglada.
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Zgadzam się brwi do regulacji, ale koniecznie u kosmetyczki bo za pierwszym razem różnie bywa, a kosmetyczka nada ładny kształt łukom. Co do farbowania włosów też bym odradzała.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Okej dzięki za rady
![]() ![]() No to tak różowa jestem na policzkach ponieważ albo mam popenkane naczynka albo trądzik różowaty więc jeszcze przydała by się wizyta u dermatologa ![]() Ze zdjęciem się postaram ![]() ![]() ![]() ![]() I jeszcze coś wydaje mi się że mam b.dużą buzię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Też mam dużą buzię ale taki już kształt rzuchwy,a jesli nawet to z buzi nie schudniesz...
Ja na twoim miejscu bym skróciła włosy,może troszkę by sie podniosly,uzyskaly na objętości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A jaki w ogóle ja mam kształt buzi bo nie mam pojęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mnie się wydaje, że jeszcze bym się na Twoim miejscu postarała ujednolicić strukturę włosa, chodzi mi o to, żeby wydawały się jakby gładsze. To jest bardzo ważne niezależnie od tego jaki kolor wybierzesz i czy sa naturalnie kręcone czy proste. Zainwestowałabym w jakies odżywki bez spłukiwania wygładzające.
A jeśli chodzi o puder zainteresuj się minerałami - nie są drogie, są dobre dla skóry a dobrze kryją.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Okej a może coś jeszcze?
![]() Czy w moim przypadku grzywka jest konieczna? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
KONIECZNA to chyba nigdy nie jest. Ale jeśli Twoje włosy np mocno się kręcą (bo nadal nie wiem), to możesz mieć potworny kłopot z ułożeniem grzywki i ja bym na pewno zrezygnowała. Wszystko zależy od struktury włosa. Ale myślę, że możesz sobie strzelić taka dłuższą na bok - jeśli Ci się nie spodoba będziesz mogła ją podpiąć, a jak się będziesz dobrze czuła, to może sobie potem poszalejesz ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ja mam włoski proste i sztywne jak cholera a na ile lat wyglądam ?
![]() Postaram się jeszcze dodać inne zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Na 19 mniej więcej, jakos tak koniec liceum. A jak masz proste to szalej z grzywą, najwyżej podepniesz, ale dobrze obcięta sie powinna sama układać.
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
naprawdę na taką starą osóbkę hihi na prawdę mam 16
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
ode mnie;
zrób grzywkę, taką na skos, jak radzą dziewczyny. absolutnie nie farbuj włosó, bo mają ładny kolor! i idź do kosmetyczki na brwi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Okejos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno zdj
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...05acd2802.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ps. no jak dla mnie to wygladasz wlasnie na 16/17. moze nick zmylil ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tak moje włosy są długie i proste
![]() Hihi zmienie nick xD A twoim zdaniem co byś na moim miejscu przeprowadziła? Brwi? Grzywka? A lepiej mi w związanych czy jednak w rozpuszczonych? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ty mam kolejne zdj może dało by rade pokombinować z dodawaniem fryzur
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fe0115187.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...177dcbfa0.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a moim zdaniem masz piekne brwi i nie powinnas ich regulowac (chyba ze rosna ci pojedyncze wloski ktorych nie widac na zdjeciu - ale wtedy tylko je!) i wosy na twoim miejscu pofarbowalabym, ale wlasnie nie na jasniejszy tylko dorobine ciemniejszy chłodny odcień
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Zdecydowanie częściej rozpuszczaj włosy. Ja również uważam, że powinnaś zrobić sobie grzywkę na bok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
mi tez podobają sie Twoje brwi, nie zmieniałabym ich kształtu, moze jedynie grubość, delikatnie cieńsze.
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
tez tak uważam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Okej
![]() Naprawdę mam rozpuszczać włosy mi się wydaje że niezbyt ciekawie wyglądam a macie jakieś do mnie konkretne grzywki w jakich najkorzystniej mnie widzicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
a moze taka na bok ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Hmm czemu by nie
![]() Ale 3 nawet fajna ![]() ![]() A co do mojej długości włosów zgadzasz się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Mnie jak idę do kosmetyczki też próbują wygalać.. grrr... A tak w ogóle jesteś bardzo ładną dziewczynką i masz delikatną urodę ![]() Ja bym Ci proponowała umyć włoski.. troszkę ułożyć na grubej szczotce i porobić różne przedziałeczki . Zrob fotki i nam wstaw. Wszystkie zdjęcia są dość 'ulizane'. Żadne nie pokazuje naturalnych rozpuszczonych włosków.Wiem jak to jest być przyzwyczajonym do takiego uczesania ![]() Wyszukaj sobie spineczki, opaski ![]() I NIE farbuj włosków ![]() ![]() ![]() Ogólnie pokombinuj i wstaw zdjęcia ![]() Trzymaj się! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() jak zobaczyłam Twoje zdjęcia to odniosłam wrażenie ze włoski sa troche zaniedbane, tzn cala fryzura, moze przez te powywijane kosmyki w okół twarzy. ja bym proponowała: * obciąć grzywkę ale tak do długości połowy policzka na bok. * zainwestować w wizytę u profesjonalnego fryzjera, w zakładzie hmm nie wiem czy moge podać nazwę, żeby nie było reklamy ![]() ![]() * później modelowanie fryzury w trakcie suszenia na duzej okrągłej szczotce nie bezie stanowiło problemu * brwi do profesjonalnej regulacji, mają w sobie duży potencjał ![]() ![]() * co do makijażu, nie wiem czy chcialaś rady na ten temat ale powiem:p proponowałabym puder matujący, widzę że nie masz problemów więc taki lekki wystarczy żeby wyrównac koloryt cery. kości policzkowe trzeba musnąć pudrem brązującym, lub różem, to ładnie wysmukli twarz. * masz piekne oczy więc to je powinnas wyeksponowac ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Okej
![]() Czyli mam wydepilować brwi?,bo już sama nie wiem ![]() Hmm że jestem bardzo ładna to chyba przesada ![]() ![]() A jak układać włosy na szczotce? Ja mam dość długie ![]() bardzo gęste i sztywne włoski to raczej ich nie ułożę jeżeli ich bym trochę nie zlizała to by była porażka ![]() A możesz mi pogazać przykładową grzywkę bo nie bardzo kapuję ![]() A co do przedziałków to lepiej mi na bok niż na środku bo jak mam na środku to wyglądam okropnie chyba za dużą twarz mam albo za tłustą ![]() co Do salonu to nie wiem czy się opłaca może zwykła fryzjerka da rade coś wykąbinować owszem chodzę do fryzjerki ale mojej mamy ma ok 24 lata i zawsze mi obcina i cieniuje i nic wiecej ![]() ![]() Hmm tak mi się wydaje że mam popękane naczynka i musiałam by się wybrać do jakiegoś lekarza bo bedzie coraz gorzej ![]() Z makijażem zgodzę się ![]() A dlaczego mam piękne oczy? bo ja chyba nie widze swoich atutów ![]() Dobrze ale jeżeli nagle zacznę chodzić do szkoły w rozpuszczonych to każdy będzie mi coś gadał i patrzeć się na mnie a ja tak nie lubie ja jedynie robie kitkę na bok lub warkocz z przedziałkiem na bok no i kitkę z podczesaniem do góry ![]() Ja bym chciała w wakacje dużo ze sobą porobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Jestes śliczną młodą kobietą
![]() Jako makijaz to jakis delikatny<korektor po oczy,brązer na policzki i na rzęsy tusz> nie musisz sie mocno malowac, jeszcze bedziesz miec na to czas ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- aa oczy masz ładne ponieważ są DUŻE~!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:01.