|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
jeansy z niskim stanem w tyle
witam wszystkich! to moj pierwszy post na wizazu, prosze zatem o wyrozumialosc.
![]() przegladalam rozne fora ale widze ze tu mozna liczyc na mila odpowiedz wiec pytam: szukam jeansow z niskim stanem na pupie. szukam i szukam.i nie moge znalesc ![]() ![]() ![]() Przymierzalam megan wranglera i niestety to samo. buu. Jestem taka nieforemna. Jesli macie dla mie jakies wskazowki to bede wdzieczna. wrangler, lee, levis, americanos... obojetnie co. Piszecie model a ja ide i grzecznie przymierzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jeansy z niskim stanem w tyle
"na sucho" tak ciężko określiuc w czym będzie akurat ci dobrze. Najlepiej sama połaz po sklepach i poprzymierzaj rózne modele.
Mierzenie,mierzenie,mierz enie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Kiedyś kupiłam sobie w vero modzie takie spodnie. To było jakiś czas temu, ale może będą mieli jeszcze podobne modele? Poszukaj
![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
z tego co pamietam to w croppie zwykle maja spodnie z bardzo niskim stanem, ale nie wiem czy w obecnej kolekcji tez..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.