|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Krótkie włosy - jaka fryzura? Proszę o pomoc.
Witam
Mam problem i myślę że moglibyście mi pomóc. Jestem samotnym ojcem, wychowuję moją 14 letnią córkę, Monikę. Często się kłócimy, głównie dlatego, że lubię decydować o jej stylu, wyglądzie, ubiorze. Nie kupuję jej żadnych damskich części garderoby, ponieważ uważam, że gdy ubiera się i wygląda jak chłopiec jest o wiele ładniejsza. Samodzielnie obcinam Monice włosy, nabrałem już wprawy, miała proste, brązowe, długie do ramion włosy. Kilka dni temu poprosiła mnie, abym je lekko skrócił. Gdy zacząłem ją strzyc, doszedłem do wniosku, że do twarzy byłoby jej z krótkimi włosami. Obciąłem jej znacznie więcej, a następnie wziąłem maszynkę i wygoliłem ponad pół głowy robiąc piękną, męską fryzurkę - grzybka. Gdy po tej operacji dałem jej lusterko, Monika dostała jakiegoś ataku szału, histerii. Musiałem podać jej podwójną dawkę bardzo mocnego psychotropowego środka uspokajającego, który zresztą daję jej po kryjomu w troszkę mniejszych ilościach codziennie. Następnego dnia wróciła ze szkoły z płaczem. Mówiła, że wszyscy śmiali się z niej, że wygląda jak chłopak. Poprosiła, abym zrobił coś z tym jej grzybkiem. I tutaj nasuwa się moje pytanie do was. Co ja mógłbym zrobić z takiego grzybka, jaką fryzurę wyczarować? Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
#2 |
|
sophisticated
|
Dot.: Krótkie włosy - jaka fryzura? Proszę o pomoc.
mam nadzieję, że to idiotyczna prowokacja
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.