|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Które kwiaty na dekoracje sali?
Kochane jak myślicie, do takiej sali, lepiej będą pasować bukieciki w stylu bardziej klasycznym takim jak te na zdj nr 1 tj lilijki lub kalie
![]() Jesli chodzi o kolor to chciałabym żeby była to mieszaka biali, kremu i delikatnego różu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Które kwiaty na dekoracje sali?
Jak dla mnie to w stylu tych ze zdjecia nr 1
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hmmm... krzesła i ściany wydają się robić elegancki klimat sali, więc róże, lilie, kandedeskie, czyli te bardziej eleganckie będą ok. A może bukiety z samych tulipanów?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem kwiaty nr 1
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
myślę, że w tej sali fajnie będzie mieć dekoracje z bieli, kremu i różu, choć może przełamiesz je elementami bordo, żeby nie było mdło?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() Dziękuję, że potwierdziłyście moje domniemania co do wizji nr 1 ![]() od początku byłam za eleganckimi kwiatami, ale koleżanki podsunęły mi pomysł z takimi drobniutkimi i zaczęłam się zastanawiać... Co do kolorków, to macie rację, zestawienie krem-biel-bordo mogłoby być ok, poprzeglądam jeszcze sieć i pomyślę ![]() dzięki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ja dorzuciłabym jeszcze pomarańczowy / brzoskwiniowy. Ociepliłby dodatkowo wnętrze.
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
Proszę o radę:mam salę w kolorze pomarańczowo - brzoskwiniowo-zielonym (bardzo ciemnym). Chciałabym troszke rozjaśnić stół: myślałam żeby zrobic bukiety z białych margaritek i dużych różach w kolorze "ekri" z zwieszająca się "trawą". Na kązdym stole ma być świeca biała lub "ekri" z taką samą różą (w ozdobie) Co myślicie o tym pomyśle?Czy coś jeszcze zmienić, dodać? czekam na opinię i zdjęciaz góry bardzo serdecznie dziękuje pozdrawiam
P.S. zapomniałam dodać, że bukiety bedą w wysopkoch szklanych wazonach, a świeczniki będą o 1/3 niższe : ) Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-03 o 14:35 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Hej Katarzynka123
![]() Wiesz co, ja z reguły lubię proste i jasne rzeczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
dziękuję za odpowiedz, : )
właśnie mi przyszedł pomysł: tylko nie wiem jak go zrealizować: widziałam wazony z kwiatami połączone ze świecznikami, a wszystko to na wysokiej cienkiej nóżce, czy ktoś widział coś takiego, może wiecie gdzie można wypożyczyc takie dodatki i dekorację na stół? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.