|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Piękna cera bez makijażu za pomocą ...?
Witajcie dziewczyny
![]() Jako, że niemal zawsze uzyskuję od Was skuteczne rozwiązanie dręczącego mnie problemu spróbuję raz jeszcze ![]() Szukam kosmetyku typowo pielęgnacyjnego do twarzy, ale takiego, który również wizualnie poprawia jej wygląd. Nie mam na myśli kremów BB, chodzi raczej o specyfik, który można by zastosować po wieczornym demakijażu w celach pielęgnacji i kłaść się spać, ale który zarazem upiększa. Pamiętam, że czytałam kiedyś wątek - jak dobrze wyglądać bez makijażu i tam dziewczyny czekały na premierę jakiegoś kremu z efektem blur, który był właśnie kosmetykiem na noc, a zarazem wyraźnie miał poprawiać wygląd cery. Napatoczył mi się również kiedyś filmik ze znaną modelką, która nakładała na twarz jakąś emulsję pielęgnacyjną, która jednocześnie dawała efekt muśnięcia bronzerem i rozświetlenie zarazem. Czyli nocna pielęgnacja i efekt wizualny w pakiecie ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękna cera bez makijażu za pomocą ...?
Cytat:
![]() poszukaj może informacji pod "glow skin" "glass skin" - to taki trend w dalekowschodniej pielęgnacji ![]() ![]() może ktoś inny coś wie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
zielony stworek
|
Żadnych papierosów , picie dużej ilości wody i dokładny demakijaż . Do tego dobry i nawilżający krem na noc, po którym cera rano aż promienieje ( każda z nas ma swojego ulubieńca ) i sen.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
A jaki krem na dzień? Wypróbowałam już kilka i żaden mi do końca nie spasował, bo albo kiepsko nawilża, albo pozostawia tłusty film
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ostatnio zachwycił mnie nowy krem z eveline z mango jest wspaniały już dawno moja skóra nie wyglądała tak dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak zaznaczam, ze to pomoze przy wzglednie dobrym stanie wyjsciowym, bez mocnych przebarwien, blizn, duzych roznic pigmenatacji w obrebie twarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.