|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
CO pod oczy-pomocy!!!
Ostatnio kupiłam sobie kremik pod oczy z Zaii 100% satysfakcji i mnie uczulił!!!
Pomocy co mogę kupić dobrego dla 20 latki przeglądałam KW i przoduje flos-leku, ale jakoś nie moge sie przekonać pomozecie???? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Killing me softly
|
Re: CO pod oczy-pomocy!!!
katka napisał(a):
> Ostatnio kupiłam sobie kremik pod oczy z Zaii 100% satysfakcji i mnie uczulił!!! ![]() ![]() > Pomocy co mogę kupić dobrego dla 20 latki > przeglądałam KW i przoduje flos-leku, ale jakoś nie moge sie przekonać > pomozecie???? Od siebie mogę polecić Eris Forte 25+, jest leciutki, nawilża skórę. Nie wiem, czego oczekujesz od kremu- czy ma tylko nawilżać, czy też np. likwidować worki lub rozjaśniać cienie? Przyznam, że mi najbardziej zależy na tych wszystkich cechach, ale nie stać mnie np. na Clinique ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Niestety to był pierwszy kremik, który mnie uczulił
na początku myślałam,że to uczulenie, bo bardzo łzawiły mnie oczy, ale jednak to to małe czerwone paskudztwo!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
polecam ten
![]() http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=8298 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
CZesc Dziewczyny! jezeli chodzi o kosmetyki Ziaji to mnie wszystkie uczulaja tragedia! albo zapychaja pory albo straszne alergie wywoluja! ale coz! osobiscie polecam dwa kremiki flos leku ale nie zel tylko kremik i nowej polskiej firmy iwostin rewelacja taki hypoalergiczny kremik miec to szczyt marzen hehe ale przesadzam hihi aha i kategorycznie odradzam nivei visage taki w szklanym opakowaniu z zielona jasniutka nakretka beznadzieja! nie warto kasy na niego tracic a tak to jakies moze okladziki z herbatek oprocz "chemii" hehe pomyslcie nad tym dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
dziwne... mnie kosmetyki Ziaji nie uczulają, choć mam skórę mieszaną ze skłonnością do niespodzianek. Kosmetyki Ziaji jako jedne z niewielu nie ztworzą mi niespodzianek na twarzy. A co do żelu pod oczy to ja używam Flos-Leku i jestem zadowolona, mam ten niebieski z chabrem dla komputerowców
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.