![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Armani, Givenchy, Avene
coś u mnnie za jeden lub drugi podkład ?
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Margot45, masz wiele ciekawych rzeczy, jednak myślę że podkład lancome oraz givenchy byłby dla mnie za jasny, zastanawiam się nad Shiseido Fluid Foundation odcień I4 - Natural Fair Ivory... Tylko jest go 10 ml i się zastanawiam czy nie sprawia trudności wydobycie go?
Zastanawiam się jeszcze nad zieloną kredką Chanel. Mogłabyś wkeić zdjęcia? ![]() Mojego podkładu brakuje ok 5%, zdjęcie mogę wkleić najwcześniej w środę ![]() Dziękuję nuki za zainteresoanie, jednak niczego dla siebie nie widzę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Witaj,
interesuje mnie podklad Armani. Na wymiane moge zaproponowac: - podklad Clinique Superfit Makeup w kolorze 16 Bare ( do jasnej karnacji) Pozostalo go na pewno 25 z 30 ml. - Vichy Purete Thermale, ubytek znikomy - tonik do twarzy Dior Eau Magique Demaquillante, 200 ml, ubytek ok. 5 ml.
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie Armani podklad. Na wymianę mam zapachy:
Emporio Armani Night czerwone oraz Theorema Leggero Fendi 100ml zostalo ok 90ml
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2008-03-25 o 07:36 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
niecnotliwa dziewica
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Co do kolorów - jeśli dla Ciebie 3 Armaniego jest za jasna to Givenchy powinien być w sam raz ![]() Podkład Shiseido jest w szklanym słoiczku i jest na tyle płynny, że po przechyleniu normalnie się wylewa - nie wiem, jak będzie pod koniec opakowania, zapewne trzeba będzie sobie pomóc patyczkiem, ale chetnie go dołożę, jeśli się zdecydujesz na coś więcej ![]() Na razie jeśli można to poproszę o rezerwację, póki sobie nie obejrzymy zdjęc.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jezeli bylabys zainteresowana cieniami Mac lub perfumami to daj znac a ja zrobie liste
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() moze cos u mnie za podklad Armaniego? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=241160 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
witam,
bardzo interesuje mnie: -avene, emulsja spf 50+, 50 ml nieotwarte opakowanie, data ważności 11/08. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja tylko chciałam powiedzieć, ze fotki już są
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo zainteresowana
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
A może coś u mnie za:
-avene, mleczko spf 50+, 100 ml nieotwarte opakowanie, data ważn.09/08 -avene, emulsja spf 50+, 50 ml nieotwarte opakowanie, data ważności 11/08 Poza wątkiem mam fajny podkład Clarins w kompakcie Hydra Balance 03 z lusterkiem i gąbeczką. 2 razy użyłam.
![]() |
#15 | ||
Raczkowanie
|
Aramintha, Neonka28, Maggie-79, Basiulek
Dziękuję Wam za zainteresowanie ale niczego od Was nie uda mi się wykorzystać. Cytat:
![]() Piszesz coś o cieniach Mac ![]() ![]() Cytat:
![]() Margot45 sama nie wiem, może i givenchy byłoby dobre ![]() ![]() Mariola13, podoba mi się tylko wysuszacz hansen i ALFAPARF. Tam było 30 ml tak? Edytowane przez -magdusia- Czas edycji: 2008-03-25 o 18:07 Powód: dopisanie Marioli |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mini hypnose spokojnie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
z Maca mam na zbyciu dwie poczworne paletki z limitowanej edycji:
- Thunder Eyes, tylko testowane - Laze Eyes, nie ma cienia Vanilla, reszta tylko testowana.... - podwojny cien mineralny Illusionary Burning Ambition ( zloty z brazem...mam jeszcze jeden w tym odcieniu i drugiego moglabym sie pozbyc), raz testowany - pojedynczy cien Mylar (jasno-kremowy), ubytek znikomy - Linery Oxidate (nowy) i jeden kremowy, polyskujacy....w tej chwili nie pamietam nazwy ![]() - szminke w kolorze cielistym (pozostalo 80 %) Edit: Z rzeczy ktore moglyby Cie zainteresowac mam jeszcze: - dermablend vichy w kolorze opal (nowy, nieuzywany) - L'Oreal Professionnel, Absolut Repair, Maska regenerująca włosy bardzo uwrażliwione (uzyta dwa razy) - prasowane pryzmy Givenchy w kolorze Fantasy Gold, pary razy uzyte
Niveau sieht nur von unten aus wie Arroganz Edytowane przez Femme Fatal Czas edycji: 2008-03-26 o 16:57 Powód: dopisalam rzeczy na wymiane |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Mad, ile Ty tego nazbierałaś
![]() Pokonało mnie, chyba bym coś znalazła, ale dziś już nie mam siły siedzieć przy kompie, opowiem Ci jutro u Ciebie żebyś nie musiała szukać ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Mirra77, to daj mi czas się zastanowić czy mi się to ekonomicznie opłaca
![]() ![]() mogę coś dorzucić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam zatem na info, jeśli w wątku nic Ci się nie spodoba, to pomyślę, co jeszcze mogłabym znaleźć poza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
interesują CIę perfumy? Mam bruno banani not for everybody ok 20 ml z 30. Mnie interesuje , któryś z filtrów.
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam też poza wątkiem maskę Matrix Biolage w dużym litrowym opakowaniu - mogłabym się również podzielić ![]() EDIT: Proszę Magdusiu daj mi dzisiaj odpowiedź odnośnie tego czy będziesz jednak zainteresowana Alfaparf'em, bo jak nie to mam drugą okazję do wymiany ![]()
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/originalslikestyle/ Edytowane przez Mariola13 Czas edycji: 2008-03-26 o 08:25 Powód: dopisałam info |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Na początku muszę napisać że nie spodziewałam się takiego zainteresowania moim wątkiem ![]() Normalnie tyle propozycji, a każda kusi... Za dwa tygodnie wychodzę za mąż i jutro muszę po pracy jechać pół Polski do rodziców narzeczonego aby wybrać, bukiet, wystrój, i inne brakujące rzeczy. Wracam w niedzielę. Z dostępem do netu i czasu będzie kiepsko. Pozwoli mi to trochę pomyśleć i już w niedzielę-poniedziałek 100% zdecyduję. Tłumaczę się bo sama nie lubię takich niezdecydowanych "bab". Ale jak pisałam nie spodziewałam się tylu ofert ![]() Jeśli chodzi o Armani kuszą mnie: Margot45,Femme oraz Madlaine ![]() Mirra77 chcesz jeden filtr a tu Mariolka chce zabrać dwa, wyjdzie ekonomiczniej, zatem Tobie podziękuję. Jeśli chodzi o filtry to kuszą Mariola13 (nie chcę Ci blokować wymiany, wymień olejek, poszukam czegoś innego chociaż nie ukrywam podoba mi się) i ew. kapryska która ma poszukiwany przeze mnie svr ![]() KENZO do Ciebie zajrzę dzisiaj lub w niedzielę. Jeszcze raz wielkie przepraszam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
JESTEM ONA
|
Magdusia
![]() Dokładnie napisze jaką mam emulsję: Alallantoine hydratante protectrice relipidante do pielegnacji i ochrony wrazliwej i suchej skóry. W czasie niekorzystnych warunkow atmosferycznych, zawiera syntetyczny tłuszcz rekina, wazeline i lagodzące np. alantoline , kwas mlekowy; bezzapachowy. Wazny do maja 2009 roku. ![]() Wszystkiego najlepszego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
-Giorgio Armani, Luminous Silk Foundation (Jedwabisty podkład rozświetlający) nr 03- używałam go tydzień, jednak jest za jasny do mojej karnacji
- Givenchy, Matmate (kompakt) kolor 01- również za jasny dla mnie, nieużywany zapraszam do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
cos za podklad givenchy??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.