|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
co mam zrobic?-pechowe zauroczenie ;(
...
pewność siebie i radość życia. dbam o siebie. rozwój intelektualny/praca/mod. Edytowane przez Śnieżka Czas edycji: 2008-02-23 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: co mam zrobic?-pechowe zauroczenie ;(
Hmmm, moim zdanie to trochę głupie. To nawet nie jest zauroczenie, bo czym niby miał Cię zauroczyć? Wyglądem? To tylko znaczy, że Ci się spodobał i tyle.
Ale pomyśl - dziewczyny są na ulicy wielokrotnie zaczepiane, podrywane, mają prawione komplementy, są zapraszane na kawę itp. Myślę, że żadna z nich nie czuje od razu zauroczenia. To normalne, że kobiety i mężczyźni często przyciągają się wzrokiem i nie oznacza to absolutnie niczego. Są ludzie którzy po prostu lubią obserwacje i tyle. Myślę, że ten chłopak nie jest zainteresowany. Kojarzy Cię po prostu jako znajomą twarz i tyle. A to, że szedł z dziewczyną za rękę znaczy raczej tylko jedno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
![]()
nie wiem, ile masz lat - ale brzmi to jak wypowiedź gimnazjalistki... a jeśli się mylę i jesteś starsza, to... to niewiarygodne. no ale nie o tym miałam pisać.
fajnie wyglądał, co? i tak patrzył, uśmiechał się... teraz wyobraź sobie, że podchodzisz do niego, żeby zagadać, a on się jąka, ślini i śmierdzi mu z ust, w dodatku ma IQ na poziomie orzeszka ziemnego. jak możesz zauroczyć się kimś, kogo zna się tylko z kilku urwanych spojrzeń? - tak jak napisała Izaluka - spodobał Ci się, i już. każdy facet, który na Ciebie zerka staje się Twoim nowym obiektem westchnień?? rób, jak uważasz - jeśli masz ochotę, podejdź do niego, jeśli nie, to nie. raczej Cię nie ugryzie... ale nie podniecaj się tym tak, na świecie są miliardy facetów... on jest tylko jednym z nich wszystkich... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ale pomyśl - dziewczyny są na ulicy wielokrotnie zaczepiane, podrywane, mają prawione komplementy, są zapraszane na kawę itp.
Myślę, że żadna z nich nie czuje od razu zauroczenia. Mialam takie sytuacje i fakt nie zuroczylam sie..ale teraz co co innego po prostu widze w jego oczach coś mowie wam ![]() No ale ok moze zachowuje sie jak gimnazjalistka,przyznaje jestem neidojrzala i troche dziecinna ![]() Podejscie odpada do obcego chlopaka?to takie ...ehh szczerze nigdy nie robilam pierwszego kroku,nie musialam chyba sobie daruje...
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
a jak podchodzil do was te 10 razy to za kazdym dawal ulotke?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dziecinny ten Twój problem, i straszne pierdoły analizujesz.
I w sumie nie wiadomo, jakiej porady oczekujesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
bo ja mam taka teorie,jesli dawal za kazdym razem ulotke to chcial sie ich pozbyc.A nastepnym razem juz tak nie robil,bo nie wolno wciskac tego jednej osobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ok w sumie mnie uspokoilyscie
![]() dzieki ![]() Aha i nie bylo tak ze skojarzyl twarz tylko po prostu tamtym razem raczej podchodzil itd.a tym razem raczej nas unikal ;D Bess tak raz cos tam zagadal ale w sumie nie pamietam o co chodzilo xD
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dlaczego usunęłaś pierwszy post? Przecież w ten sposób watek jest bezużyteczny i nie wiadomo jaki miałaś problem do rozwiązania.
No a żadna z nas nie zacytowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.