|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
wesele w pubie
WYBIERAM SIE NA WESELE W PUBIE, TO DOŚĆ ORYGINALNE BO I KŁOPOTLIWE. nIE MAM POJĘCIA CO NA SIEBIE WŁOŻYĆ. SUKIENKA WIECZOROWA CHYBA ODPADA, TAK SAMO DZINSY I IMPREZOWA BLUZKA. POMÓŻCIE plisss!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wesele w pubie
No faktycznie oryginalne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
hmm to tak- to że wesele jest w pubie nie musi oznaczać że będzie to impreza
"typu zwykła dyskoteka" <nie wiem jak to ujać ![]() ![]() jeżeli nie do końca wiesz jak sie ubrac proponuje ,o ile to możliwe, zapytać Młodej Pary(albo kogoś kto sie bardziej orientuje z kregu ich najbliższych) bo jak np. ubierzesz się w kieckę "kieckę" weselną a przyjdziesz i sie okaze ze jednak to przyjecie weselne jest bardzoiej skromne mozesz sie poczuć troche dziwnie, i na odwrót jak nałlożysz dzinsy a tu okaze sie zę jednak stroje wieczorowe byłyby mile widziane.. ![]() ![]() ale myślę że "mała czarna" (lub inna jakaś sukieneczka) zawsze jest ok ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
wesele to wesele bez roznicy czy to pub, remiza czy sala weselna, stroj obowiazuje tak samo elegancki, pewnie nie mieli gdzie zrobic i byli zmuszeni na pub
![]() |
#5 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Postaraj się dowiedzieć od młodej pary jakie stroje obowiązują, unikniesz ewentualnej wpadki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja też uważam, że strój powinien być taki jak obowiązuje na każdym weselu - czyli coś eleganckiego : )
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Byłam pare dni temu na takim nietypowym weselu w pubie
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem prosta i elegancka sukienka to zawsze dobry pomysl na wesele,nie zaleznie od tego czy odbywa sie w resauracji,.hotelu,czy pubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Wesele to wesele... moja siostra też miała wynajety pub a wszystko było jak na sali weselnej. Ubirze się tak, jakbyś szła na normalne weselicho teraz jest tyle sukienek takich koktailowych, że na pewno coś znajdziesz
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
sukienka koktajlowa (wrzuciłam kilka przykładow
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się z przedmówczyniami. Najlepsza będzie "mała czarna" - taka sukienka na każdą okazję pasuję. A jeansy zdecydowanie ODPADAJĄ, w końcu to wesele, gdzie by nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dzięki za radę. Chyba ta mała czarna będzie najlepszym rozwiązaniem. Szkoda tylko ze trochę pózno się obejrzałam. wesele mam jutro. Moze uda mi sie jednak cos dzisiaj jeszcze kupić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.