|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
pomocy błągam:(((!!!!!!
wczoraj pofrabowałam włosy
naturalnie miałam sredni braz i chciałam przyciemnic a wyszły za ciemne ;( prawie czarne ;(( nie chce takiego koloru czy moge go jakos zmyc najlepiej w ciagu kilku dni? mysłałam o tym by przefarbowac na ciemny blond i trzyamc tak z 5 minut wtedy zrobia sie jasneiszne, czy oge tp zrobic oczywisnie chce zeby były brazowe a nie rude ?? chciałabym juz jutro to zrobic jest to mosliwe?? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: pomocy błągam:(((!!!!!!
moim zdaniem pomysl z blond farba dla rozjasnienia odcienia nie jest najlepszy-wlosy po takim zabiegu moga wyjsc rudawe,a napewno bardoz oslabione...
a czym farbowalas wlosy?trwala farba czy szamponem np.do24 myc? jesli tmy drugim to proces wymywania sie koloru bedzie szybszy i po kilku myciach wloski napewno pojasniejsa. A mylas juz wlosy po farobowaniu?przy peirwszym myciu zawsze schodzi jeszcze troche nadmiru farby... Z wlasnego doswiadczenia wiem,ze najszybciej domowymi sposobami farbe mozna nieco wymyc z wlosow uzywajac szamponu przeciwlojotokowego/ przeciwlupiezowego,oraz pluczac wloski w naparze z rumianku. |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
farba nie usuwa farby, wiec nie ryzykuj
poczytaj w watkach o podobnym temacie , co sie może wydarzyć ...jest tego dosc duzo
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ja farbowałam palette sredni braz no iu własnie mysle o tym przyjasnieniu..
pisalo tam ze farba zmywalna dop 24 myc dzisiaj sie wziełam i juz 7 razy myłam włosy ale efektu za duzego nie ma zastanawiam sie czy nie isc do fryzjera moze on mi pomoze jak mam je przyjasnic.. ![]() a znacie jakies inne sposoby którymi sama mogłabym szybko zmyc ta piekielna farbe ? |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
jedynie mycie glowy ci "spierze" kolor, , najlepiej myj wlosy szamponem przeciw łupieżowym ;p
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Włosy będą osłabione więc pomysł farbowania odradzam. Zbliża się wiosna, lato słońce! Jeśli włosy nie wyglądają strasznie poczekaj do tego czasu. Wtedy włosy jaśnieją i na pewno efekt Cię zadowoli
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
chyba jednak zrezygnuje z tego farbowania znowu jakos przezyje tak zel nie wygladam tylko martwi mnie to ze wczoraj dostałąm uczulenie na buzi i to od farby
ja mam grzywke i kiedy mamm ja na czole zaraz mnie swedzi i boli teraz pije wapna itp. ale jesli nie pomoze musze scagnac farbe u fryzjara nie wiecie czasem czy sciaganie farbby niszczy włosy?! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.