|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tempore donna, time to play..
Witam Wizażanki
![]() Zbliża się wiosna, więc przyszedł czas przewietrzyć lekko swoją pachnącą kolekcję; na wymianę proponuję: -Tempore donna Laura Biagiotti, 100ml EDP tester bez korka i kartonika, z ubytkiem ok. 7 ml TRUDNODOSTĘPNA! RAYTAS! (rezerwacja) -Time to play bruno banani, 30 ml EDP produkt z korkiem i (nieaktualne) kartonikiem, ubytek ok. 2 ml (nieaktualne) -Neonatura Cocon YR, 15 ml walec kupiony w salonie, z ubytkiem ok. 1-2 ml -Desnuda Emanuel Ungaro, z 75 ml zostało ok 15, bez kartonika. Jestem otwarta na różne propozycje, więc serdecznie zapraszam ![]() Edytowane przez makamarta Czas edycji: 2008-02-27 o 11:55 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tempore donna, time to play..
Izo Haloweenem niestety nie jestem zainetersowana
![]() ![]() opolanko ![]() Wizaż pada, odezwę się jutro wieczorem! (wcześniej nie mogę, przepraszam) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Marto no przeciez ci nie wybiore co cie interesuje :PP Napisz kilka rzeczy, które cie zainteresowały, dodam, ze mnie Desnuda równiez interesuje jakby co, chociaz duzo mniej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej! juz jestem
![]() opolanko no na taki pomysł, zebys mi cos wybierała to bym nie wpadła ![]() podoba mi się Cerutti, puder Clinic, sporo próbek... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Jestem zainteresowana Tempore Donna. Do wymiany mam: 27/30 ml joop femme, kartonik+ cos z wysokopolkowej kolorowki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za time to play?
edit// zauważyłam, że już dobiłaś targu z inną wizażanką ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Może Brit Red i Aubusson za Tempore?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zielona30 narazie Tempore jest negocjowane, ale będę pamietała o twojej propozycji
![]() Edit: Zielona30 dobiłam juz targu z Dorota-Coco, wieć przykro mi ,a le Tempore nie jest już aktualne, pozdrawiam! Edytowane przez makamarta Czas edycji: 2008-02-27 o 11:54 Powód: aktualizacja |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.