|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Małe pytanko o krem :)
Witam wszystkie wizażanki. Mam malutkie pytanko odnośnie kremu Bielenda, Nawilżający - aloes z witaminami E+F ( http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=7040 ). Ten krem całkowicie mi odpowiada i moja skóra "dobrze z nim pracuje"
![]() Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi ![]() paliziomka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: Małe pytanko o krem :)
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Agnieszko, ten krem zapewnia /nie zapewnia znikomą ochronę. Jeśli myslisz poważnie o ochronie antyUV (podstawa pielęgnacji przeciwzmarszczkowej) zjarzyj na www.biochemiaurody.com i wybierz sobie coś stamtąd. Równie dobrze - zapoznaj się z działem opalanie w KWC oraz poczytaj tu artykuły o ochronie antyUV.
Im szybciej zaczniej stosować im wyższe filtry, tym bardziej chroniona - również przed zmarszczkami - będzie Twoja skóra. Radzę jednak nie zwracać uwagi na filtry inne niż apteczne, są droższe, ale naprawdę chronią. Moi faworyci to: bioderma 100 tonująca, 50 tonująca; tonująca 60tka LRP. Teraz testuję spray biodermy 60tkę i chyba wyjdzie na prowadzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
dziękuje Pitipel za odpowiedź
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
powinno być OK, polecam Ci zwłaszcza lekki spray biodremy SPF 60; im wcześniej będziesz dbać o ochronę - w tym lepszej kondycji Twoja skóra znajdzie się w wieku dojrzałym.
Ja np. opalałam się jak durna trzy lata temu, a plamy posłoneczne wylazły mi teraz... Słońce jest okropnie zdradliwe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
spray biodermy spf 60 100 ml kosztuje ok. 50 zł, bioderma krem tonujący spf 100 40 ml - 50 zł, vichy matujący spf 60 50 ml - 45 zł, avene emulsja matująca spf 60 50 ml - 60 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Ok dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:26.