Praca Dodatkowa Dla Wszystkich! Trójmiasto ! - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Praca i biznes

Notka

Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-02, 23:20   #1
luffens
Przyczajenie

Praca Dodatkowa Dla Wszystkich! Trójmiasto !

Hej,

Pewnie wiele z was slyszało dużo nieprzyjemnych i nieprawdziwych rzeczy o tej firmie ale zapewniam, że ja też nie byłam do niej pozytywnie nastawiona ale przekonalam się dopiero na własnej skórze, że ta praca to skarb ! I dlatego radzę chociaż przeczytać, dowiedzieć sie więcej i spotkać ze mną w celu omowienia szczegółów zanim podejmiecie decyzję!

Szukam osob do współpracy dla międzynarodowej firmy kosmetycznej, a więc pewnej i solidnej - Oriflame. Od razu chcę poinfromować, że NIE SZUKAM KONSULTANTEK (aczkolwiek taka forma pracy jest możliwa).

moja propozycja w skrócie to tańsze kosmetyki, niezobowiązujaca praca, ktora moze byc jedynie dorywczym zajęciem jak i sposobem na własny biznes-karierę,
TY decydujesz ile poświęcisz na to czasu, a zarobki są spore lecz propocjonalne do zaangażowania !

W firmie są bowiem 3 warianty pracy, Ty zapisujesz się jak do klubu (nie masz żadnych zobowiązań) i jako członek masz automatycznie taniej kosmetyki (to jest 1 opcja - konsumentka, czyli zamawiasz rzeczy wyłącznie na swoje potrzeby).
Po drugie możesz zarabiać na tym, że cena w katalogu jest wyższa niz ta , którą placisz firmie za rzeczy (ch - cena handlowa), róznica miedzy tymi dwiema kwotami idzie do Twojej kieszeni - to popularnie jest zwane bycie konsultantką.
Jest jeszcze 3 sposób i jednocześnie ten, który Ci proponuje, to tzw sponsoring. Polega na Tym że budujesz własną grupę, a zysk czerpiesz z obrotu handlowego firmy Nie skupiamy się na sprzedaży kosmetyków, bo z tego jest mniejsza kasa. Punkty premiowe osob z Twojej grupy przechodzą na Twoje konto (im więcej PP tym wyzszy %). Pp ma kazdy pojedynczy kosmetyk, a Ty robisz jedynie minimalne zamówienie na 100 PP (to jest jedyny warunek by móc czerpać dochód z grupy). Przypuścmy, że masz zamowienie na 200PP (masz przy tym już dochód z opisanej wczesniej róznicy - ok. 120 zł) i zapisujesz 2 osoby, ktore wyrobią rowniez 200 PP (one oczywiscie też zarabiają 120 zł) ale ze względu na to, że są w Twojej grupie, ich PP przechodzą na Ciebie - czyli masz razem 600 PP co daje 6% z obrotu handlowego firmy (to okolo 100 zł).

Szczegóły oferty wymagane są przez moderatorow, dlatego starałam sie ując to najprosciej jak się da. Mimo wszystko najlepiej tłumaczy się to na żywo, przy odpowiednich materiałach itd. Dlatego zapraszam na spotkanie, które razem z koleżanką organizujemy dla chętnych dziewczyn. Zazwyczaj spotykamy się w McDonalds we Wrzeszczu (przy Manhattanie) ale możemy wybrac inne miejsce, termin, ktory Ci opowiada!
Pamietaj, że nic nie tracisz poświecajac nam te 15-20 minut a możesz naprawdę wiele zyskać! Zapraszam również z innymi chętnymi osobami !

Zainteresowane osoby proszę o bezpośredni kontakt na :

(DANE EDYTOWANE PRZEZ MODERATORA)

Miłka

Edytowane przez Aggie125
Czas edycji: 2008-03-02 o 23:50 Powód: Nieregulaminowe ogłoszenie - nieoplacona reklama
luffens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 23:30   #2
BeYourself
Zadomowienie

Dot.: Praca Dodatkowa Dla Wszystkich! Trójmiasto !

Spamik i nieopłacona reklamka?

BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-02, 23:32   #3
luffens
Przyczajenie

Z tego co wiem to są to ogłoszenia o pracę więc zamieściłam swoje. Coś jest nie tak?
Stary 2008-03-02, 23:34   #4
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luffens Pokaż wiadomość
Z tego co wiem to są to ogłoszenia o pracę więc zamieściłam swoje. Coś jest nie tak?
DLA MNIE to jest nieopłacona reklama. Ale oczywiście mogę się nie znać.

Stary 2008-03-02, 23:39   #5
luffens
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość
DLA MNIE to jest nieopłacona reklama. Ale oczywiście mogę się nie znać.
Po pierwsze przeczytałam regulamin żeby zamieścic to ogloszenie i skoro tutaj widnieje tzn, że spełnia wszystkie normy.
Po drugie pomyslalas o dziewczynach, ktore potrzebują pieniędzy i nie mają mozliwosci zarobienia ich w normalnej etatowej pracy, gdyż nie są pełnoletnie? Ja to robie przez wizaż.pl bo to ułatwia dostęp do dziewczyn takich jak ja.
I radzę zrobic cos pożyteczniejszego w wolnym czasie niż pisanie bezsnesownych zaczepek
Stary 2008-03-02, 23:47   #6
BeYourself
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luffens Pokaż wiadomość
Po pierwsze przeczytałam regulamin żeby zamieścic to ogloszenie i skoro tutaj widnieje tzn, że spełnia wszystkie normy.
Po drugie pomyslalas o dziewczynach, ktore potrzebują pieniędzy i nie mają mozliwosci zarobienia ich w normalnej etatowej pracy, gdyż nie są pełnoletnie? Ja to robie przez wizaż.pl bo to ułatwia dostęp do dziewczyn takich jak ja.
I radzę zrobic cos pożyteczniejszego w wolnym czasie niż pisanie bezsnesownych zaczepek

O lol. To, co zaznaczyłam, szczerze mnie wzruszyło, potem zasmuciło, gdy pomyślałam sobie, jak bardzo niepożyteczne rzeczy robię, a dopiero na końcu rozbawiło.
Dobra, EOT, bo nas pogonią.

Stary 2008-03-02, 23:52   #7
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

To JEST nieopłacona reklama. Pani Miłko, bardzo proszę o umiarkowany ton wypowiedzi - BeYourself sama wie, co zrobic ze swoim wolnym czasem.

Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL)
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-03-03, 00:40   #8
Agula646
Przyczajenie

Witam.
Chciałam się podzielić opinią na w/w temat oraz na tamat ogłoszeń takiego typu czy też takich firm,zajmujących sie bezpośrednią sprzedażą kosmetyków.Nie uważam aby takie ogłoszenia były spamem,gdyż sama kiedyś trafiłam na takie ogłoszenie i skorzystałam.I o dziwo nie zawiodłam się.Nie chcę reklamować ani Oriflame ani innych firm tego typu,ale uważam,że naprawdę da się na tym zarobić tylko trzeba chcieć.Sama ucze się i nie miała bym czasu na prace chociażby na 1/2 etatu,więc takie coś jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem.I nie rozumiem o co tyle krzyku,gdyż osoby,których nie interesują takie ogłoszenia poprostu nie muszą tego czytać,a napewno jest dużo dziewczyn które czekają właśnie na takie coś.
Pozdrawiam
Agula646 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 07:19   #9
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agula646 Pokaż wiadomość
Witam.
Chciałam się podzielić opinią na w/w temat oraz na tamat ogłoszeń takiego typu czy też takich firm,zajmujących sie bezpośrednią sprzedażą kosmetyków.Nie uważam aby takie ogłoszenia były spamem,gdyż sama kiedyś trafiłam na takie ogłoszenie i skorzystałam.I o dziwo nie zawiodłam się.Nie chcę reklamować ani Oriflame ani innych firm tego typu,ale uważam,że naprawdę da się na tym zarobić tylko trzeba chcieć.Sama ucze się i nie miała bym czasu na prace chociażby na 1/2 etatu,więc takie coś jest dla mnie najlepszym rozwiązaniem.I nie rozumiem o co tyle krzyku,gdyż osoby,których nie interesują takie ogłoszenia poprostu nie muszą tego czytać,a napewno jest dużo dziewczyn które czekają właśnie na takie coś.
Pozdrawiam

podejrzanie ten post wyglada
Stary 2008-03-03, 10:20   #10
irkax
Zakorzenienie

Może lepiej takie wątki zamykać, nie ryzykując, że będą się w nich pojawiały kolejne posty "broniące" pisane przez świeżo zarejestrowanych użytkowników z 1 postem

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-03, 10:33   #11
Akane
Zakorzenienie

Też jestem tego zdania. Wątek niczego nie wnosi do działu. Wszelkie ogłoszenia o pracę zgłaszamy w odpowiednim dziale i zgodnie z regulaminem.

Wątek zamykam.

Nowe wątki na forum Praca i biznes

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości