|
|||||||
| Notka |
|
| Kuchnia - moje gotowanie Forum dla osób, które kochają gotować. W kuchnia - moje gotowanie dzielimy się wiedzą jak przyrządzić najlepsze na świecie potrawy, ciasta i desery. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
O wieczne zupki błyskawiczne!!!
Chcę się tutaj podzielic moim podziwem odnośnie rewolucyjnego wynalazku tj. zupek błyskawicznych. Są świetne. Często, kiedy wracam wyczerpana do cna moją nużącą pracą, głodna przy tym bardzo, taka zupka od razu podnsi mnie na nogi. Polecajcie dobre smaki. Osobiście lubię chyba najbardziej zupki Knorra, np. amorre pomidorre. Każdy zna, prawda? Super sprawa. Ponadto ostatnio wyczaiłam ich stronę, www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠. Zapodali tam nowy konkurs Nawijarka, zamierzam zagrać, jestem pewna, że warto
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O wieczne zupki błyskawiczne!!!
hmmm moim zdaniem zna je kazdy...sa dobre raz,dwa..ale na dluzsza mete sa raczej nie zdrowe...ogolnie gotowe dania sa tuczace...a ja najbardziej lubie ser w ziolach...ale ograniczam
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie to mi sie wydaje ze reklamuje cala marke knorr...
|
#5 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Zablokowałem adres strony - bo znowu będzie zalew spamu.
Wątek zamykam. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kuchnia - moje gotowanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.