|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, inne
nieaktualne.
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2008-07-06 o 14:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, i
zdjęcia
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2008-03-27 o 14:03 |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: L'oreal Professionnel, Matrix, Guerlain, DKNY, CK Eternity, Sephora, Clarins, i
zdjęcia
Edytowane przez 55ff8d5dbec04623312de1a12d29170a421c357a_6190518357ca6 Czas edycji: 2008-03-29 o 12:32 |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
pędzla do różu pragnę , może cos znajdziesz w zamian?
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
może u mnie znajdziesz coś za któryś z kosmetyków do włosów matrix?
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
znajdziesz cos u mnie za pędzel sephora?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...11#post7022011
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
czy znajdziesz cos u mnie xza:
1. DKNY Be Delicious - EDP 30 ml. Praktycznie całe. Ubytek to parę psików 12. Sephora – pędzel do różu. Nowy. Nigdy nieużywany.
|
|
#13 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
moze znajdziesz cos u mnie w zamian za:
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. i jesli blyszczyk bourjois ze zdjecia rowniez jest na wymiane,to takze jestem bardzo zainteresowana ![]() |
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
Ojej, masz tyle rzeczy, których szukam!!!:
3. L'oreal Lash Architect - Carbon Glos. Nowa wersja Lash Architect - długotrwały efekt sztucznych rzęs. Tusz o wyjątkowej trwałości w kolorze "lśniącej czerni". Nowy, parę dni temu kupiony w perfumerii Sephora. Użyłam go 4 razy. Pojemność 7ml 4. Bourjois - podkład 10 Hours Sleep Effect - efekt dziesięciogodzinnego snu. Odcień 74. Opakowanie nie jest przeźroczyste. Moim zdaniem zostało ok. 3/4. Pojemność 30 ml 12. Guerlain - podkład Fleur de Teint. Nawilżający, delikatny. Odcień 240 Rose Naturel. Ładny beż. Z 30 ml został 1 cm. Opakowanie z pompką. Zobacz na zdjęciu. |
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
Interesuje mnie Be delicious. Mój wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193302
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
moze cos u mnie za maske lub odzywke matrix?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Wtajemniczenie
|
witaj, oddam wiele za
7. Clarins - cienie do oczu. Opakowanie tester. Zużycie widać na zdjęciu. Bardzo ładnie opalizujące odcienie. 10. L'oreal Professionnel - Hydra Repair. Nawilżający spray do włosów. Bardzo lekki i delikatny. Zostało tyle, ile na zdjęciu. Pojemność 150 ml 16. Matrix color.smart – odżywka do włosów farbowanych. Wzmacnia i chroni włosy w 4 etapach, wypełniając je promiennym blaskiem. Dzięki inteligentnej ochronie koloru wszystkie odcienie lśnią i mienią się żywymi barwami. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 250 ml. Data ważności 05.2010. Polska etykieta. 17. Matrix color.smart – maska do włosów farbowanych, osłabionych:potrójnie skoncentrowany system nawilżający, zmiękcza i intensywnie wygładza łuskę włosa, odżywia. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 500 ml. Data ważności 06.2010. Polska etykieta.
|
|
#20 |
|
Rozeznanie
|
1. DKNY Be Delicious - EDP 30 ml. Praktycznie całe. Ubytek to parę psików https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 |
|
|
|
|
#21 |
|
Konto usunięte
|
aniser - niestety nic.
gonialola - Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml. LASIA - Lancome Photogenic ultra naturel beige diaphne, kilka razy użyty. dorota_ - Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g. jucha - niestety nic. Mcherub - niestety nic. |
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7044475]aniser - niestety nic.
gonialola - Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml. LASIA - Lancome Photogenic ultra naturel beige diaphne, kilka razy użyty. dorota_ - Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g. jucha - niestety nic. Mcherub - niestety nic.[/quote] Przykro mi ale tego pudru nie wymienie za odzywke, a moze podoba Ci sie jeszcze cos innego. |
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7017616]Witam,
13. Sephora – pędzel do różu. Nowy. 17. Matrix color.smart – maska do włosów farbowanych, osłabionych:potrójnie skoncentrowany system nawilżający, zmiękcza i intensywnie wygładza łuskę włosa, odżywia. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 500 ml. Data ważności 06.2010. Polska etykieta.[/QUOTE] może coś u mnie ? tylko mam pytanie, czy istnieje możliwość odłożenia ok. 100 ml maski, bo tyle by mi wystarczyło
|
|
|
|
|
#24 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do maski, to mogę odlożyć 100 ml. Nigdy tego wcześniej nie robiłam, ale spróbuje. Czy wolisz oryginane opakowanie, czy zastępcze?'maska Loreal do włosów suchych Intense Repair, opakowanie 200 ml, ubytek nieduży, może brakuje jakichś 20% paskowy róż Dior Bronze Sunshine Blush w odcieniu Sunset Fiesta - kartonik, saszetka, pędzelek, wszystko w komplecie, użyty może 3 razy, ubytek niezauważalny, waga 8 g, więcej można poczytać na KWC Terracotta Guerlain wersja mozaikowa dla blondynek, użyty 4 razy, kartonik w komplecie, jednak drugie opakowanie to dla mnie za dużo, oddam najchętniej za inny bronzer, którego jeszcze nie miałam pudrowy kompakt Guerlain Parure w odcieniu 02 Beige Exquis - jasny neutralny beż, kartonik, złota puderniczka, gąbka używana, więc albo do prania - albo wyrzucenia, nowa właścicielka zdecyduje używany, ubytek jakieś 5-10% pędzle Sephora XXL |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Rozeznanie
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;7044475]aniser - niestety nic.
gonialola - Emporio Armani Diamonds EDP ok. 1/2 z 30ml. LASIA - Lancome Photogenic ultra naturel beige diaphne, kilka razy użyty. dorota_ - Puder sypki Estee Lauder So Ingenious ocień 01, najaśniejszy, zostało sie 3/4 z 18g. jucha - niestety nic. Mcherub - niestety nic.[/quote] Tak,wiecm,że perfumy u mnie Cię zainteresowały,bo przecież pierwsza do mnie napisałaś. Ale którą z rzeczy wskazanych przeze mnie chciałabys wymienić? |
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie za
12. Guerlain - podkład Fleur de Teint. Nawilżający, delikatny. Odcień 240 Rose Naturel. Ładny beż. Z 30 ml został 1 cm. Opakowanie z pompką. Zobacz na zdjęciu. 16. Matrix color.smart – odżywka do włosów farbowanych. Wzmacnia i chroni włosy w 4 etapach, wypełniając je promiennym blaskiem. Dzięki inteligentnej ochronie koloru wszystkie odcienie lśnią i mienią się żywymi barwami. Praktycznie nowa – 3 razy nałożyłam na włosy. Pojemność 250 ml. Data ważności 05.2010. Polska etykieta. cmok ![]() |
|
|
|
|
#28 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Rozeznanie
|
Z tego co widzę, Guerlain jest dość jasny, a jak byś oceniła odcień podkładu bourjois? Albo swoją cerę , jeśli był odpowiedni dla Ciebie, jakiej karnacji jesteś?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.