|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() problem z zamkiem....
bynajmniej nie blyskawicznym......
![]() "Czy znacie jakies ZAMKI W OKOLICACH KRAKOWA LUB RZESZOWA (ewentualnie caly teren pomiedzy lub okolice) w ktorych moznaby bylo urzadzic wesele? " jak na razie znalalazlam tylko jeden w Baranowie Sandomierskim http://www.baranow.motronik.com.pl/ z gory dziekuje za wszelka pomoc ![]() pozdrawiam
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: problem z zamkiem....
http://www.sandomierskie.com/kraj/st...kipalac-ds.htm
może to Cię zainteresuje bardzo fajne miejsce, baranów sandomierski też - byłam, widziałam i jeszcze takie http://www.zamkipolskie.com/niepo/niepo.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
no przyznam, że zastanawiający jest tytuł tego wątku, na początku pomyślałam o problemie z zamkiem w gorsecie lub spódnicy w sukni ślubnej
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Jeżeli może byc kolo Tarnowa to polecam to miejsce
http://www.janowice.com/ Byłam tam na weselu kuzynki we wrześniu 2004. Było świetnie. Atmosfera bajkowa. Jesli chodzi o jedzenie to było tradycyjne, polskie, ale bardzo smaczne i ładnie podane. Wesele było bardzo udane i wszyscy zadowoleni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
dzieki za wszystkie odpowiedzi..... podoba mi sie szczegolnie ten ostatni palac...... ciesze sie ze maja do dyspozycji nocleg.... bo to w moim przypadku bardzo wazne.....
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hej!
A może niedaleko Przemyśla? W Krasiczynie? Piękny zamek, urządzają tam wesele, ale na salę czeka się ok. roku. Właśnie sama się zastanawiam nad weselem tam, tylko jeszcze musimy ustalić termin ślubu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
hmmm mysle ze przemysl jest troche za daleko.... ogolnie to ja jestem z rzeszowa... moj narzeczony z krakowa... a obydwoje mieszkamy w New Jersey.... wiec oprocz zamku szukamy bazy hotelowej dla zagranicznych gosci... no i duuuzo atrakcji turystycznych... wiec zdecydowanie okolice krakowa wydaja sie bardziej atrakcyjne.....ale dziekuje za pomoc
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
leleth napisała:
hmmm mysle ze przemysl jest troche za daleko.... ogolnie to ja jestem z rzeszowa... moj narzeczony z krakowa... a obydwoje mieszkamy w New Jersey.... wiec oprocz zamku szukamy bazy hotelowej dla zagranicznych gosci... no i duuuzo atrakcji turystycznych... wiec zdecydowanie okolice krakowa wydaja sie bardziej atrakcyjne.....ale dziekuje za pomoc Jeżeli chodzi o miejsce dla gości, to w Krasiczynie właśnie jest takie. W zamku, więc dla gości też by to była pewna atrakcja. Poza tym dla młodej pary jest apartament i o północy zwiedzanie zamku z Białą Damą (straszenie itp.). Przemyśl sam w sobie też jest pięknym, starym miastem (wiem, bo jestem z Przemyśla). Ja oczywiście nie chcę Cię namawiać ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
With Beauty In Love
|
Polecam Pałac w Paszkówce k/ Krakowa, leży on kilkanaście km ok Krakowa w kierunku Oświęcimia. Miałam w pałacu wesele a w miejscowym Kosciele slub. Serdecznie polecam, bylo bajecznie...
www.paszkowka.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
wow..... mi sie zdecydowanie podoba... i lokalizacja jest swietna.....dziekuje
![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
No tak.... i lokalizacja super i miejsce przecudne, przepiękne i bajeczne...... tylko ceny jak z dreszczowca.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Za cenę w niejednym lokalu trzeba zapłacić 180 zł za osobę, do tego trzeba sobie doliczyc koszt ciasta, owoców a także ubioru sali i obsługi. Więć jak dla mnie jest lepiej gdy mamy to juz wszytsko w jednej cenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.