|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() buuuu nie chce byc lysa :(((((
kochane moje.... poradzcie cos bo za jakis czas bede zupelnie lysa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: buuuu nie chce byc lysa :(((((
Ja smarowałam wytrwale rycyną i naprawdę pomogło. Tylko trzeba cierpliwości, bo trochę to trwa zanim zacznie działać. A traciłam 800(!!!- kiedyś policzyłam
![]() ![]() Ponoć świetny jest szampon Dermena, niezły jest Neril (tonik) - używałam, ale do rycyny nic się nie umywało. Warto też jednocześnie łykać jakiś zestaw witamin na włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jest szampon przeciw wypadaniu włosów, zacznij jeść skrzyp polny naprawdę pomaga. Radze działać szybko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja tez to przechodziłam nie tak dawno temu. Polecam skrzyp z zestawem witamin i cynkiem. Warto tez łykac witaminki A i E. No i jesli masz przypuszczenia że moze to byc anemia to warto zrobic badanie krwi.
Wszystkie preparaty witaminowe trzeba systematycznie i przez jakiś czas łykać. Jem własnie drugie opakowanie skrzypu, ale juz sa efekty. A tez paniczne bałam się, że wyłysieje. Teraz juz lepiej ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
![]()
Czesc! Ja lykam skrzyp polny od dluzszego czasu, ale teraz znowu wloski zaczely mi wypadac jak szalone NAPRAWDE!! Nie wiem moze jakies przesilenie wiosenne ostatnim razem wypadaly mi tak na jesien. A moze mycho przechodzisz jakis stresik, u mnie napewno i on powoduje wypadanie wlosow. Uzywam maseczki, balsamy itp. Polecam mycho masowanie skory glowy podczas mycia.. Jezli masz wlosy tluste lub przetluszczajace sie to niezbyt dlugo okolo 2 min. Rycyna moze bylaby dla mnie dobra ale jestem blondynka i z tego pomyslu nici.
Pozdrawiam papa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Też jestem blondynką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
![]()
Hmm a moge spytac czy naturalna czy farbowana??? Ja ostatnio sie zafarbowalam bo odcien moich blond wlosow mi niepasowal i sie zastanawiam czy mi sie rozjasnia latem??? HMMM?? Pozdrawiam papa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ja jestem naturalna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
a napiszcie, jak stosować należy tę rycynkę (to chodzi o olejek rycynowy?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Moja mama miała duży problem z wypadaniem włosów (związane z hormonanmi). Poszła do specjalisty i dostała oprócz wcierek także zestaw leków. Cała kuracja była dość droga ale pomogło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Włosy wypadały mi koszmarnie po ciąży. Wypróbowałam praktycznie wszystko - od płynów aptecznych za kilka zżłotych po shiseido... I stwierdzam, że jedynym skutecznym środkiem na wypadanie włosów jest szampon Dermena. Niestety bardzo plącze włosy i je wysusza (jeżeli w dodotku są farbowane to baaardzo cięzko je rozczesać nawet po zastosowaniu odżywki).
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
An - ja podgrzewałam rycynę (kładąc talerzyk na kubku z wrzątkiem) i bardzo ciepłą wmasowywałam w skórę głowy. Bardzo dokładnie i nie jakoś super-oszczędnie. Potem zawijałam włosy (niektórzy zawijają w folię, mnie to drażni) we flanelę i chodziłam tak 5 -8 godzin...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Dermena rządzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
jeśli stosowałaś szampony odżywki maseczki itp. przeciw wypadaniu włosów i nie pomogły to koniecznie zrób sobie badania wtedy lekarz poleci ci odpowiednie środki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Potwierdzam, jeśli coś ma pomóc to Dermena i zestaw witamin i minerałów.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
![]()
Jest taki długi wątek na ten temat wystarczy wpisać w wyszukiwarkę.Tak dowiesz się dosłownie wszystkiego....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny opanujcie się, to wątek z 2005 roku!!!! Jego autorce zdążyły już z pewnością wyrosnąć zdrowe, bujne włosy!
![]() |
#18 |
BAN stały
|
albo wypadły wszystkie włosy i nie ma czego ratować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:09.