|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() fryzaura z dread'ow na 100dniowke....
witam was!!
sluchajcie, mam taki problem... otoz, za miesiac mam 100dniowke i nie wiem co zdrobic z moimi wlosami... mam dready i chcialam je jakos spiac... kiedys widzialam dziewczyne w dread'ach, ktora miala jakby taki "koszyczek" upleciony na glowie. prose was o pomoc!! wklejam zdjecie, aby bylo cos latwiej pokombinowac : ) z gory dzieki za wszelakie info i pomysly : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzaura z dread'ow na 100dniowke....
nikt nie skomentuje, nie poradzi?? ; ( prosze dziewczyny pomozcie mi!! bede wam bardzo, ale to bardzo wdzieczna!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Tez do niedawna miałam dready ;( i czasem robiłam sobie taki jakby kok-węzeł
![]() ![]() ![]() tak na marginesie tęsknie za moimi dreadami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
wlasnieeeee
jestem juz stara jak swiat ale z qmplem ide na 100-dniwoke ... mam dlugasne dredki a nie mam zielonego pojecia jka je zwiazac..kto ma pomysl..na jakas fajowska i sprawdzona fryzurke???
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dredy??
![]() Hmmm... upnij je jakoś u góry w stylu koka, wyciągając kilka pasm, by zwisały luźno... ![]() Zbyt dużego wyboru z tą fryzurą raczej nie masz, dredy same w sobie są fryzurą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja proponuje moze jakas chusto opaske ala imprezowa czyli cos blysczacego albo z satyny itp...pod warunkiem ze cos takiego bedzie pasowac do sukni....albo zepnij do tylu tylko czesc wlosow i przypnij jakas ladna ozdobna widoczna spinke....ladnie tez wyglada kwiatek we wlosach z jednej strony nad uchem...bedzie ladnie ozdabial.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dodaję jedno zdjęcie z interesującym upięciem dredów. Ale sama szukam starego zdjęcie Karoliny Kozak z czasów gdy prowadziła jakiś program na mtv i nosiła długie dready zawiązane w cudownego koka. Może jakaś dobra dusza ma?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
na swojej studniowce mialam wlasnie dredki zwiazane w taki kokon do tylu...tym razem chcialabym cos innego -bardziej efektywnego- teraz sa o wiele dluzsze
![]() zdjecia to super pomysl, wrzucajmy jakies ciekawe fryzyyyyyy bo impreza juz tuz tuz... i dziekuje za pomoc
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Kok jest śliczny mówię ci zrób sobie to... moje koleżanka tak miała i na dodatek miała ze 3, 4 odstające do góry dredziki.... ;]
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.