|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() cera z niedoskonalosciami
witam
![]() mam pytanie o krem do cery z niedoskonalosciami dla 25 latki... jest jakis crem ktory "ujednolici" kolor cery? ![]() mam taka jakby w ciapki twarz .blada.. czerwona..piegowata..trad zikowa i jeszcze niewiem jaka.... mozna jakims kremem poprawic wyglad takiej cery? z gory -bardzo dziekuje za pomoc... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: cera z niedoskonalosciami
widze ze sie wszyscy rzucili z poradami. niema to jak forum kosmetyczne i watek zatytulowany pytanie do kosmetyczki.
no nic. trudno. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja co prawda mam 13 lat.. I mam suchą skórę, piegi itd. Stosuję masło kakaowe z Ziaji.. Ten krem poprawia mi wygląd skóry, a niedoskonałości (blizny,przebarwienia itp.) znikają...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() polecam. gwarantuje zasypanie poradami, bo te tematy były poruszane już SETKI razy.
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
MyxHappyxEndingx
dzieki kochana za to ze napisalas jakim kremem sie ratujesz... super ze juz dbasz o cere ;-) jak napisalas do mnie "pani " to poczulam sie staroooo hihihihihihi pozdrawiam cie cieplutko kochana |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Silent Witch
a chcialo sie i szukalam w wyszukiwarce ale nic trafnego nie znalazlam.... poszperam raz jeszcze... moze cos przeoczylam.... p/s myslalam ze zostane potraktowana "odrebnie" jako inny przypadek taki indywidualny ;-) ze jakas kosmetyczka sympatyczna sie rzuci z porada hihihi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ekspertem nie jestem, ale wydaje mi się, że 'niedoskonałości' to za szerokie pojęcie...
wydaje mi się, że lepiej by było 'rozebrać' Twoją cerę na części pierwsze, i wtedy zastanowić się nad odpowiednią pielęgnacją. czemu twarz jest czerwona? to naczynka, pozostałości po krostkach? Twoja cera jest tłusta czy sucha? jak wrażliwa? jaki to rodzaj trądziku? wydaje mi się, że jak sobie odpowiesz na te pytania to i wizażanki i wyszukiwarka Ci więcej powie... ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też pozdrawiam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() cere mam raczej wrazliwa i sucha-lub mieszana, bo np poliki sa suche czerwone a broda tlusta. pozdrawiam MyxHappyxEndingx ![]() ![]() buzialki dla ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
ja uzywam kremu na noc IWOSTIN Purritin i mi pomaga , buzka jest cudownie nawilzona , lagodzi podraznienia i jest jakby "czystsza"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.