|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Szampon Alepia
Dziewczyny moze natknelyscie sie w ktorejs aptece internetowej na kosmetyki firmy Alepia(szczegolnie chodzi mi tu o szampon)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szampon Alepia
niestety nie.
to ziolowe jakies? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja tez nie...
a na co konkretnie ten szampon?
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Nom
![]() Ja teraz uzywam z szamponow bez SLSowych Fitomedu, ale mi sie znudzil. Mialam tez ten rozowo-niebieski dla dzieci z rossmana ale jest orkopny...i chce czegos nowego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rossmanowski Hipp też mi nie przypadł do gustu, robił siano ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
moze ktos nas oswieci
![]() mnie hipp robil siano i straszny lupiez, swedziala mnie glowa jakbym miala na to uczulenie. Platal wlosy. Szybciej sie przetluszczaly. Porazka na calej linii, choc na poczatku byl ok |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Przegrzebałam wizaż i forum gazetowe, zamówiłam 2 szampony Alepii: z 7 olejami i ziołowy ze sklepu biolander. Dziewczyny chwaliły kontakt ze sklepem i dostawę, więc też się skusiłam. Paczka powinna dojść jutro albo w poniedziałek. Dam znać jak wypadną testy (bo skład naprawdę mnie kusi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ja od Biolandera polecam Helfy.pl paczki są tam lepiej zabezpieczane. Ostatnio dostałam paczkę z biolander i troszkę szamponu się wylało, pomimo że była folia, natomiast paczka z helfy oprócz mnóstwa folii na produktach była wysłana takimi guleczkami ze styropianu. Może to dla niektórych głupie ale wiadomo jak poczta "traktuje" paczki. Mimo to polecam oba sklepy ale na przyszłość jeśli zdecyduję się na zakupy na biolander.com napiszę @ albo zadzwonię aby lepiej zabezpieczyli przesyłkę....
Używam tego szamponu http://www.helfy.pl/szampon-glinka Świetny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.