|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Mój jadłospis - pomocy!
Hej dziewczyny. Mam prośbę do bardziej doświadczonych w odchudzaniu. Dla mnie to jest czarna magia, z indeksów glikemicznych nic nie rozumiem, itd.
![]() Przeciętny dzień 1.Śniadanie - 2 kromki pieczywa żytniego Wasa z masłem, wędliną i sałatą 2. II śniadanie - to samo co na śniadanie, tylko więcej (w szkole jestem bardziej głodna, ale to pewnie przez za małe śniadanie) 3. Obiad (różne warianty) a) Schabowy, pure ziemniaczane, ogórek kwaszony lub pieczywko Wasa b) Zupa, np. rosół, kapuśniak, grochówka (zależy co mama ugotuje :P) c) kotlety mielone, najczęściej 2, ziemniaki, ogórek kwaszony lub pieczywko Wasa d) smażone filety z ryby panga, ziemniaki lub Wasa e) mała pizza f) naleśniki (rzadko) g) jajecznica, Wasa h) pieczone udko z kurczaka, ziemniaki i) odgrzewana parówka z mikrofalówki ![]() 4. Kolacja a) parówka b) kanapki z pomidorem i ogórkiem lub z sałatą i wędliną c) serek Danio d) ewentualnie to co zostało jeszcze z obiadu Mniej więcej to jadam na codzień, pomiędzy tymi posiłkami podjadam słodycze, raz więcej, raz mniej, raz wcale, podjadam też owoce. Do każdego posiłku piję zazwyczaj herbatę z cukrem, staram się pić także duzo wody. Kawa Ricore od czasu do czasu, kiedy muszę się uczyć, a jestem zmęczona. No to jak? Czuję, że mój jadlospis jest niedobry, przede wszystkim ten cukier i slodycze oraz ziemniaki. Doradzicie mi coś? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój jadłospis - pomocy!
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mój jadłospis - pomocy!
Dziękuję za odpowiedź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.