|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Yyy co ja zrobiłam ?
No bo... jest problem . Nie ufam fryzjerom wiec sama postanowilam wycieniowac wlosy tak ze sa puszyste przy twarzy i dlugie ciensze nizej . I teraz mam najkrotsze wlosy do polowy szyi . Mnie tam sie podoba ale moja mama twierdzi ze mnie wypchnie do fryzjera bo mam powyzynane koncowki i nie umiem ciac wlosow . Nie chwalac sie to mnie bardzo dobrze poszlo ... Chyba ... Ale jesli mama twierdzi ze to nie jest piekne to znaczy ze nie jest , bo mama zawsze ma racje ... Co robic zeby to fajnie wygladalo ? Chyba udam sie raczej do sis ktora jest fryzjerka w posiadaniu degazowek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Yyy co ja zrobiłam ?
Ważne, że Tobie się podoba i niczego się nie wstydzisz
![]() Jeśli mam cokolwiek ocenić/doradzić to przydałaby się fotka ![]() PS Kilka miesięcy temu sama obcięłam sobie grzywkę i jest mi super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Tylko ciekawe na ile zdjęcie odpowiada Twoi włosom
![]() Przede wszystkim rano ułóż/wyprostuj/doprowadź do ładu grzywkę, bo ją pierwszą i najbardziej widać. Resztę włosów zawsze możesz albo wyciągać na okrągłej szczotce nadając kształt albo po prostu wetrzeć coś z got2b (wosk lub guma - zależnie czy chcesz gładkie, artystyczny nieład lub np podkreślić niektóre pasma). Polecam wątek emo fryzura - tam dziewczyny dużo pisały jak coś podobnego układać: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=199811 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
O i na imprezkę lub jeśli ci to odpowiada mozesz wpiąć pojedyncze kolorowe pasemka (podobnie jak dziewczyna na zdjęciu). Zawsze to jakieś odwrócenie uwagi jeśli cięcie nie wyszło super idealnie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Hehe wielkie dzieki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Dzieki , a watek uwazam za zamkniety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.