|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
La Prairie, Light Fantastic Cellular Concealing Brightening Eye Treatment
czy ktoś ma, testował, mógłby mi pomóc w określeniu odcienia 10 i 20 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: La Prairie, Light Fantastic Cellular Concealing Brightening Eye Treatment
Akurat dzisiaj chwaliła go moja kosmetyczka jak skarżyłam się na trudność zatuszowania cieni pod oczami
![]() Patrząc na zdjęcia z Truskawy to 10 wydaje się być czystym beżem, a 20 mieć domieszkę żółci...ale to może być mój monitor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jest dostepna, ale nie we wszystkich
![]() mi sie własnie też tak wydaje, ale boje się, gdyby się okazało, że jednak kóryś jest z różem i czy aby 20 nie będzie dla mnie za ciemnia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W środę będę buszować po różnych sklepach, to może gdzieś się ta nie natknę. A jeśli nie to w połowie marca będę znów u tej kosmetyczki to poproszę żeby pokazała mi swój i tyle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Już pisałam coprawda o tym korektorze, ale może się powtórzę. Są 3 odcienie 10, 20, 30.
10 - porcelanowy beż, naprawdę bardzo jasny. Dobry dla blondynek z bardzo jasną karnacją. 20 - średni beż, ale nadal jasny, wg mnie odpowiednik 02 HR Magic Concealer, idealny do podkładów o nr 3 Lancome, 21 i 23 HR, generalnie do średniego beżu, chyba najbardziej uniwersalny. 30 - ciemny beż. Przy tym korektorze nie można mówić o kryciu. On jest bardziej pielęgnacyjny, rozświetlający. Konsystencję ma podobną do YSL w pisaku, albo innych rozświetlaczy, np. Diora skinflash. Nie wiem, jak się sprawuje nacodzień, nadal czekam na dostawę ![]() Jeżeli dojdzie, dam znać. ![]() Moja koleżanka ma i bardzo chwali. Tyle, co wiem, na jego temat, niestety opinii na kcw - brak. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
dzięki, ale juz dzisiaj testowałam, okazało się, że nawet na prowincji
![]() niestety rozczarowałam się, bo kolory nie dla mnie, najjasniejszy za różowy, a drugi w kolejności , czyli beżowy o wiele za ciemny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.