| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2008-03-30, 21:27 | #1 | 
| Zakorzenienie | Szukam tunik XS, dużych toreb i ciekawych dodatków :)

NIEAKTUALNE Witajcie   Na wymianę mam na razie tylko to co w wątku kosmetycznym, ale wkrótce powstanie też ciuszkowy   A więc poszukuję: -nowych tunik XS i S (32-36) o ciekawych krojach, najlepiej wiązane pod biustem, bardzo chętnie z różnymi kokardkami, marszczeniami, falbankami i koronkami; -dużych toreb (najlepiej typu worek) w idealnym stanie, a wogle najlepiej nowych  również chętnie z kokardami  ; - kolczyków z motywami owoców i słodkości (oddam dusze za kolczyki - lody ze sklepu Clarie's!!!); -dodatki Hello Kitty, Playboy i Tweety; -jeśli ktoś robi kolczyki na zamówienie to błagam o takie z wizerunkiem Krecika!!! -różne słodkie dodatki (paski, bransoletki, wisiorki) z kokardkami, falbankami, koronkami; -nowe sukienki w stylu retro XS i S; -nowe sandałki srebrne na szpileczce ok 4cm , 38-39; i inne  Będę stale uzupełniać listę   Potrzebne rzeczy kosmetyczne w wishliście na targowisku kosmetycznym   pozdrawiam Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2008-04-23 o 16:33 | 
|     |   | 
|  2008-03-31, 18:07 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Szukam tunik XS, dużych toreb i ciekawych dodatków :)

Niestety , niekoniecznie w moim stylu   Przykro mi   | 
|     |   | 
|  2008-04-12, 13:34 | #4 | 
| Raczkowanie | 

hmm jedyne co bym miala to maskotka tweety ale nie wiem czy ci odpowiada i czy chcialabys zrobic dla mnie za nia kolczyki  Jak chcesz to wkleje zdjecie   
				__________________ Moje ciuszki  https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7007398 Moje ksiazki, karty  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=244385 | 
|     |   | 
|  2008-04-12, 22:25 | #5 | 
| Zakorzenienie | 

Chyba nie za bardzo opłaca się wymieniać za jedną rzecz   Poczta Polska zdziera kasę jak może, także podziękuje   | 
|     |   | 
|  2008-04-15, 16:23 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

hop

| 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.