b³agam pomó¿cie!!kolorek!!! - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2008-04-12, 22:55   #1
ola_cytrynka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61

b³agam pomó¿cie!!kolorek!!!

Dziewczyny bardzi was prosze o rade jaki kolorek by mi pasowa³!!ogólnie chce jakiej¶ diametralnej zmiany!! jednak wiem ¿e mo¿e byæ problem,poniewa¿ mam teraz ciemn± farbe i wiem ¿e raczej nieuniknione bedzie ich rozj±snianie myslicie ze fryzjer moze mi "sciagnac"ta farbe? naprawde juz mi sie znudzil ten kolor!!marze o jakim jasnym,moze jasny br±z lub ciemny blond! tylko boje sie ze na marzeniach sie skonczy.... B³agam doradzcie mi jakis kolor,wiem ze sa tu czarodziejki ktore potrafia zrobic cudo ze zdjecia!!i dobrac tak kolor lub fryzura ze glowa ma³a!!! bardzo prosze dol±czam pare zdjec bo niewiem ktore dobre ...no i jestem na etapie zapuszczania grzywki takze jej nie tkne :P:P dziekuje z góry!!!..a oczka mam niebieskie mysle ze to ma znaczenie do kolorku...jeszcze raz prosze o kolorek
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wizaz.JPG (15,5 KB, 30 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wizaz2.JPG (17,0 KB, 33 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wizaz3.JPG (67,3 KB, 41 za³adowañ)
Stary 2008-04-13, 00:09   #2
kaska222
Moderator

Wiadomo¶ci: 6 269
Dot.: b³agam pomó¿cie!!kolorek!!!

Watek bardziej nadaje sie na metamorfozy,przenosze

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego u¿ytkownika na forum. Jak za³o¿yæ tak± reklamê? (klik!)
kaska222 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2008-04-13, 12:02   #3
ola_cytrynka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 61

PRZEPRASZAM!!mie wiedzia³am ze mam dac ten watek na metamorfozy!jestem zadko na wizazu oi dltego dalam to na forum fryzury ....oki dobrze ze przenioslas i jeszcze raz sorry za pomylke
Stary 2008-04-13, 15:34   #4
olkka16
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 981

Hej mia³am podobny problem-przej¶cie z ciemnych(czarnych) w³osów na jasny blond. fryzjer robi³ mi coraz wiêcej pasemek i teraz(po 1,5roku) nie ma ¶ladu po czarnym. widzia³a bym ciê z ja¶niejszych w³osach-np.ciemny blond...albo jaki¶ jasny br±zik

Nowe w±tki na forum Metamorfozy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.