|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Nie tyję, nie chcę tyć, ale boję się, że to się zaraz zacznie...
Cześć dziewczyny!
Właściwie to nie mam żadnego konkretnego problemu, ale jestem hmmm...dość zaniepokojona. Kiedyś się odchudzałam i jadłam mało, ćwiczyłam, myślę, że poradziłam sobie z tym dobrze jak na wiek 14 lat i to sama. Potem zaczęłam jeść więcej i więcej ćwiczyć. Ponieważ jestem uzależniona od słodyczy, to codziennie coś słodkiego musiało być. Po zakupieniu orbitreka często spalałam ok. 600-800 kcal dziennie z tych słodyczy. Teraz wymknęło mi się to spod kontroli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Ankhi Czas edycji: 2012-01-03 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nie tyję, nie chcę tyć, ale boję się, że to się zaraz zacznie...
Hej,
Obawiam się , że jednak zaczniesz tyć- ja wpadłam w tę pułapkę. Cale lato duża aktywność fiz., mnóstwo słodyczy, ale oprócz tego zdrowe jedzonko. Im bliżej jesieni tym więcej słodyczy a mniej ruchu i nie tyłam. W końcu zaczęłam jest prawie tylko słodycze nawet pół kilo dziennie. Aż tu nagle przed Świętami lawinowo waga zaczęła iść w górę , dosłownie z dnia na dzień po 200-400 g. Utyłam w oczach -i to było widać, Jak przybrałam 3 kg w 3 tygodnie przyszło opamiętanie. Ale ja jestem w innym przedziale wiekowym , może u Ciebie tak nie będzie- czego Ci życzę.
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nie tyję, nie chcę tyć, ale boję się, że to się zaraz zacznie...
Jeśli się nie możesz powstrzymać przed słodkim, możesz łykać chrom, który wyrównuje gospodarkę cukrów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.