|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
..::Naval Blue::..
Dawno mnie nie było
![]() Więc się przypominam Tym razem chcialam pokazać śliczny granat - MAC Naval Blue. Na zdjęciach wpadł trochę w szarość, bo jest zmieszany z czarnym cieniem ale na żywo był cudny Aparat trochę zjadł kolory - jak zwykle ![]() I cienie miały nie być bardzo roztarte na granicach ![]() Całość to: - MAC Naval Blue - czarny cień z paletki Guerlain Nuit des Tempts - niebieski (i chyba biały) z paletki Diora Pink Attitudes - DiorShow na rzęsach - czarna kredka - podkład Mat Lumiere + korektor HR + sypkie pryzmy 02 - na ustach cielista pomadka Guerlain + trochę fioletowej perłowej Lancome - nie pamiętam jaki róż ![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Naval Blue::..
Kolor ładny i mocny, świetnie wyglądasz w takim makijażu
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
jest rewelacyjnie.LAdnie ci w takich ciemnych kplorach
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Ślicznie Ci w takich mocnych makijażach :eham: kolorek śliczny
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Świetny kolor, ciekawi mnie jakby wyglądał nałożony na mokro
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
wiem może kiedyś spróbuję |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny kolor oczu i makijaż tez świetny
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
ślicznie
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny makijaż i fajnie Ci w nim
![]() Miałam pytać o róż, ale już widzę, że się nie dowiem Za to pomęczę o cień, bo i mnie na granat naszło i chociaż już chyba zdecydowałam się na pojedynczy cień Red Earth, to nie zaszkodzi obejrzeć innych Tylko powiedz mi czy to jest prasowaniec czy pigment? Iii, jeśli jest taka możliwość prosiłabym choćby o fotkę samego cienia. Na koniec takie niedyskretne pytanie ;0 skąd go masz
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz w mordę! Gothic - wyglądasz bosko!
![]() Oczy przepiękne Usta - zgodzę się, że ja też wolałabym cieliste, albo muśnięte mocno błyszczącym błyszczykiem przezroczystym. Spróbuj kiedyś nałożyć korektor, delikatnie wklepany opuszkiem, a na to przezroczysty, ale mocno migocący błyszczyk - wychodzą piękne, cieliste usta. Poza tym, bardzo chciałabym Ciebie zobaczyć w odrobinie brązera do tego makijażu. To, co bym zmieniła, to właśnie odcień podkładu na bardziej beżowy i brązer i cieliste usta błyszczykowate. Gothic, zrób jeszcze raz, pliss.. tak pięknie Ci wyszło, że aż strach ![]()
|
|
|
|
|
#11 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chciałam takie różowe Zresztą na żywo to i tak nie ma znaczenia czym się pomaluję, bo zjadam w trybie ekspresowym wszystko, co mam na ustach Co do różu to wielu opcji nie ma: albo maczek Peony, ale raczej nie bo on jest ciepły, albo taki różowy róż z paletki YSL Love Collection - to może być to. To jest pigment A mam go z allegro.Cytat:
Co do opisywanych przez Ciebie ust - muszę kiedyś sprawdzić. Co do brązera - mnie osobiście nie pasowałby ten granat do ciemniejszej twarzyczki, raczej chętniej bym się wybieliła ![]() Ale na pewno będę jeszcze kombinować i może coś tu zamieszczę
|
||
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Kolor jest piekny, calosc dopracowana i bardzo do Ciebie pasuje taki makijaz. Podoba mi sie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

Za to pomęczę o cień, bo i mnie na granat naszło i chociaż już chyba zdecydowałam się na pojedynczy cień Red Earth, to nie zaszkodzi obejrzeć innych