|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
oceńcie jeśli możecie
hej jestem po kilkunastu przymiarkach sukni ślubnych... nie wiedziałam ze jest to takie trudne. Oceńcie proszę jak wyglądam w tej, tylko nie bierzcie pod uwage tych rękawiczek chciałabym mieć na wszytskie palce. Proszę o szczere opienie mam 177 wzrostu i jestem chuda. W sukni wyglądam okazalej
![]() Jeszcze jedno w salonie jak widzicie światło jest niezaciekawe. Suknia ma kolor jasne ecri. I zastanawiam sie czy w tym kolorze mi pasuje czy raczej w bieli. Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2008-02-19 o 15:58 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: oceńcie jeśli możecie
Ładnie Ci w tej sukience i wcale nie wyglądasz w niej na chudzielca. Jest akurat. Z rękawiczek osobiście bym zrezygnowała, ale skoro Tobie sie podobają, to takie na wszystkie palce będą zdecydowanie lepiej wyglądały.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
dziękuje ci bardzo za opinię,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Światło, jak napisałaś wcześniej rzeczywiście nie jest za ciekawe, więc nie wiele widzę. Może niech Ci doradzi osoba, która pójdzie z Tobą zamowić sukienkę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Suknia bardzo CI pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
suknia piękna, skromna, ale ma w sobie to "coś", a poza tym masz do niej świetną figurę.
Zastanów się nad rękawiczkami ze względów praktycznych. Rękawiczki na palce pięknie wyglądają, ale mogą być kłopotliwe: do założenia obrączki będziesz musiał ściągnąć rękawiczkę, bo Ci się obrączka na rękawiczkę nie zmieści, zresztą dziwnie by to wyglądało... a potem jest kłopot co zrobić: założyć znowu rękawiczkę (ale przykryć nią obrączkę) czy też zdjąć drugą i już nie zakładać? Więc rękawiczki z palcem to tylko w zasadzie 'przyjemność' do połowy mszy, a potem to trochę nie wiadomo co z nimi zrobić. Przy rękawiczkach na palec sprawa jest prosta: nie musisz ich zdejmować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Masz bardzo ładną figurę i wygladasz w tej sukni idealnie, nawet bez głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ona851 trudno ocenić do końca, jak wyglądasz w tej sukni, bo nie widać Twojej twarzy. Żeby stwierdzić, w jakim kolorze jest Ci lepiej to musisz sama zdecydować, w którym lepiej się czujesz. No a biały białemu nierówny
![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Suknia idealnie dobrana do Twojej figury
![]() Na Twoim miejscu zrezygnowałabym całkowicie z rękawiczek. Rękawiczki na palec strasznie mi się nie podobają ( chyba dlatego że dawniej każda panna młoda je miała). Jeśli chodzi o pełne rękawiczki to są ok ale tutaj też ich nie widzę. Jeśli ślub masz w lecie to nie zakładaj żadnych rękawiczek. Ja miałam ślub w styczniu i pełne rękawiczki ze względu na pogodę no i pasowały do etoli. Nie miałam stresu podczas zakładania obrączek..poprostu zdjęłam jedną rękawiczkę wcześniej a potem od razu założyłam ![]() Ps. po starannym przyglądnieciu się obojgu zdjęć stwierdzam że wyglądasz w tej sukni piękniej niż ta obok modelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie wyglądasz
![]() Też nie ubierałabym rękawiczek |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Sliczna sukienka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z dziewczynami, że ładnie wyglądasz w sukni. Niestety, aby móc doradzić Tobie odpowiedni kolor (biel, ecru), musiałybyśmy wiedzieć jaką masz karnację, kolor włosów itp, a bazując tylko na tym zdjęciu trudno o takie szczególiki. Powiem Tobie, że rękawiczki te które masz na fotce bez palców wzbogacają Twój ogólny wizerunek i bez problemu mogłabyś je nosić przez całe wesele w porównaniu z tymi zakrytymi, które na moje oko nadają się doskonale tylko na zimowe pory a tak uważam je za mało praktyczne.
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
zielony stworek
|
Bardzo ładna suknia tylko nie jestem pewna czy rękawiczki tutaj pasują
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze prezentujesz się w tej sukni, choć twój biust wydaje się być sporych rozmiarów. Myślę jednak, że ten efekt jest wynikiem niefortunnie padającego światła.
Co do koloru - jak już pisała wcześniej marta, opisz nam swoją karnację, kolor włosów, oczy, lub wklej swoje zdjęcie. Ja chyba zrezygnowałabym z rękawiczek. Ręce w rękawiczkach jakoś strasznie giną na tle tej sukni. A te bez palców dają śmieszny efekt lewitujących bezwładnie dłoni ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dziękuje wam serdecznie za tak miłe opinie. Niestety nie chciałam wklejać mojego zdjęcia sporo moich znajomych bywa na tym forum.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
bardzo ładnie,tylko zrezygnuj z rekawiczek,ladne masz rece i ramiona po co je zaslaniac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
wporządku zrezygnuje. poza tym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
Jak dla mnie wyglądasz bardzo ładnie, z klasą. Z rękawiczek bym zrezygnowała ( osobiście nie lubię rękawiczek)
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Myślę, że dziewczyny mają rację abyś nie zakładała rękawiczek. Palczatki nie będą pasowały, a te na palec rzeczywiście są mało atrakcyjne. Właściwie to nie wiem dlaczego większość panien młodych je nosi. A suknia przepiękna. Gratuluję wyboru. Widzę też, że masz długi welon. Nie boisz się, że zakryje tren, o którym piszesz. Może welon do pasa wystarczy?? A w kwsetii koloru, to moze biel??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Pieknie wygladasz
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Trafny wybór sukni,rękawiczki odpuść sobie
![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
witam
sukienka śliczna chodź na tym zdjęciu niewidac jej uroku (moje fotki z salonu sa tak samo kiepskie bo w rzeczywistości wygląda o wiele lepiej) tez jestem wysoka i chuda i też mam sukienke w A w takiej najlepiej wygladałam Ty tez wyglądasz dobrze mogłabyś miec nawet "syrenke" no ale to zalezy jakiej postury jest Pan Młody (fajnie maja niższe dziewczyny bo taka wydłuża i jest w tego typu sukienkach duży wybór) zrezygnowałabym z tych rękawiczek ja osobiście będe miec bolerko z takiej samej koronki jaka jest na sukience z długim rękawkiem do kościoła a potem bede bez juz w sierpniu nie mogę się doczekac pozdrawiam i życzę przyjemności w dobieraniu reszty pozdrawiam Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Równiez uważam, że suknia śliczna i pięknie w niej wyglądasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.