|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
ułożenie włosów rano
musze zrobic cos ze swoimi kudelkami
![]() mam je do lopatek... te pod spodem sa proste a wycieniowne... krotsze o jakies 10 cm mniej wiecej od tych dlugich... kiedys uposledzona fryzjerka mnie tak zjechala, dobrze ze odrosly... no i one sie wywijaja... czasami uloza sie naprawde fajnie bo lubie taki nieladzik ale czasem no to tragedia ![]() i co z nimi zrobic?? po nocy to mi sie niekiedy na karku robia takie dolki w tych wlosach i mi sie to k=okropnieniepodoba. moze niezbyt obrazowo opisalam, ale moze ktoras poradzi co z nimi zrobic.. ![]() przerzedzic jakos, czy cos...? i juz nie cieniowac raczej? hm?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: ułożenie włosów rano
sama mam bardzo wycieniowane włosy i różnica to więcej jak 10 cm, a włosy nieco dłuższe niż Twoje i codziennie udaje mi się co innego wyczarować z nimi
![]() im bardziej przeżedzone tym trudniej coś wykombinować konkretnego, zwłaszcza jeżeli są Twojej długości. a może obetnij krócej - na krótkich włosach łatwiej wyczarować nieład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:04.